Armata

To co nie pasuje do żadnego z forów
krzysszu

Armata

Post autor: krzysszu »

Jestem znany z kontrowersyjnych pytań (oczywiestych dla was) a jednak dziękuję za wyrozumiałość i w tym przypadku też o to proszę. Czy ktoś wie jak zbudowana jest armata (wewnątrz) jescze raz proszę o wyrozumiałość bo mam 13 lat i nie mam zielonego pojęcia. Z Góry dziękuję.
krzysszu@poczta.onet.pl
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Odp:Armata

Post autor: RomekS »

krzysszu napisał:
Jestem znany z kontrowersyjnych pytań .........

Faktycznie...
http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/func,view/id,2958/catid,520/Itemid,293/
a na google to szkoda gadać...
A jakbyś nie mógł odszukać to fotka.

Obrazek
krzysszu

a szczego zbudowane jest uszczelnienie w prawdziwej armacie.
krzysszu@poczta.onet.pl
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

krzysszu napisał:
a szczego zbudowane jest uszczelnienie w prawdziwej armacie.

proszę, powiedz do czego Ci odpowiedzi na tak szczegółowe pytania? czy ma to jakiś związek z modelarstwem? chcesz zbudować ster i armatę w skali 1:1? czy to tylko pęd do wiedzy? czy wakacyjna nuda?
jeśli naprawdę interesujesz się tymi sprawami proponuję żebyś zaczął budowę jakiegoś w miarę prostego modelu, najlepiej modelu kartonowego i wtedy w trakcie rozwoju swoich zainteresowań na wiele pytań znajdziesz odpowiedź 'niechcący'.

proszę o wyrozumiałość bo mam 13 lat i nie mam zielonego pojęcia.

wielu z nas słynie z cierpliwości i wyrozumiałości ;), ale jak będziesz zadawał pytania, które do niczego nie prowadzą, zwłaszcza rozmijają się z tematyką forum, to doprowadzisz do tego, że bedziesz ignorowany.
w wieku 13 lat - nie obraź się, znam to z własnych doświadczeń - nie ma się zielonego pojęcia o wielu sprawach. czy w związku z tym będziesz nas zasypywał takimi pytaniami? Romek pokazał Ci, że są tematy szczegółowo omówione na tym forum. zacznij od przeglądania archiwum. zyczę powodzenia i dobrej zabawy.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
krzysszu

proszę o linki do ciekawych tematów na tym forum dla początkujących bo ja szykałem i znalazłem pare tematów ale na pewno przyda się więcej
krzysszu@poczta.onet.pl
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

Post autor: JurekBin »

No Stary,... a właściwie Młody.
Wczoraj usunąłem pewien tekst skierowany do Ciebie, aby nie drażnić ludzi.
Ale widzę, że dzisiaj mi się samemu cisną różne słowa na klawiaturę.

Czy rodzice nie powinni Ci trochę ograniczyć dostępu do sieci dać trochę książek do czytania?!

Proszę w imieniu również innych, którzy i tak wykazali trochę cierpliwości.
ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ! I Naucz się szukać informacji zanim zaczniesz pytać na forach!
Na razie masz żółtą kartkę!
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
Awatar użytkownika
krzysztof

Post autor: krzysztof »

Czyli niestety wychodzi na moje. Już kilka razy zwracałem uwagę na lenistwo co niektórych użytkowników ( lepiej mieć podane na talerzu niż samemu poszukać ) oraz na niechlujstwo postów - czy autokoretę mają tylko nieliczni ? Ale żeby Jurka i Jerrego wkurzyć to już wyższa szkoła jazdy. Gratulacje młody człowieku, wszystko przed Tobą.
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysszu

Nie bez powodu proszę was o linki, przepraszam że niektórych zdenerwowałem ale moja sytuacja jest trudna. Mam nadzieję że nikt nie będzie się z tego nabijał, matka ogranicza mi czas na komputerze i mam 2 godziny dziennie więc pare miesięcy by potrwało za nim znalazłbym coś na forum. Czytam bardzo durzo tyle że mieszkam na wsi i mamy jedną beznadziejną bibliotekę w której nie ma żadnej kśiążki o modelarstwie. Mam nadzieję że teraz mnie zrozumiecie.
krzysszu@poczta.onet.pl
Awatar użytkownika
krzysztof

Post autor: krzysztof »

To trochę zmienia postać rzeczy. Podaj na priv adres to co nirco podeślę na płytce CD czy DVD?
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysszu

muwisz na serio? ile będzie kosztowało?
krzysszu@poczta.onet.pl
ODPOWIEDZ