Krzysiek na pewno mówi na serio. ja też ;).
proponuję żebyś te 2 godziny wykorzystał na rzetelne sprawdzenie zawartości Kogi, jak się mniej więcej zdecydujesz co chcesz osiągnąć wtedy na pewno razem znajdziemy jakieś rozwiązanie. Twoje dotychczasowe pytania dziwią niektórych z nas, bo są nieco specyficzne. pytasz o rzeczy raczej mało istotne z modelarskiego punktu widzenia.
jeśli mogę coś doradzić to zacznij od przejrzenia relacji z budowy dżonki, poczytaj też artykuły o historii żeglarstwa. na razie zostaw na boku budowę Victory w metodzie admiralicji, dojrzejesz do tego tematu z czasem.
jak będziesz miał pytania, to podaj je w jakiejś uporządkowanej formie, a nie kolejne co pół godziny. na razie tyle, zapraszam do czytania.
Armata
- jerry_bee
Odp:Armata
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- Budrys
krzysszu napisał:
Myślę, że nie bez powodu Mama ogranicza czas spędzany przy komputerze, a chodzi pewnie o szkołę i naukę. A to na pewno się przyda na co wskazuje znajomość pisowni! Żadna nauka nie teleruje chaotyczności - modelarstwo również a już na pewno szkoła! Skup się na jednej rzeczy ale za to bardziej wnikliwie. Pytaj, ale o konkretne sprawy związane z tym co wybrałeś do dalszego wykonywania, w czym brak Ci doświadczenia, lub potrzebujesz doradztwa. Jałowe przerzucanie się z tematu na temat do niczego konstruktywnego nie prowadzi. Powodzenia:)
Nie bez powodu proszę was o linki . . . . . . . matka ogranicza mi czas na komputerze i mam 2 godziny dziennie . . . . .
. . . .Czytam bardzo durzo tyle że mieszkam na wsi i mamy jedną beznadziejną bibliotekę w której nie ma żadnej kśiążki o modelarstwie.
Myślę, że nie bez powodu Mama ogranicza czas spędzany przy komputerze, a chodzi pewnie o szkołę i naukę. A to na pewno się przyda na co wskazuje znajomość pisowni! Żadna nauka nie teleruje chaotyczności - modelarstwo również a już na pewno szkoła! Skup się na jednej rzeczy ale za to bardziej wnikliwie. Pytaj, ale o konkretne sprawy związane z tym co wybrałeś do dalszego wykonywania, w czym brak Ci doświadczenia, lub potrzebujesz doradztwa. Jałowe przerzucanie się z tematu na temat do niczego konstruktywnego nie prowadzi. Powodzenia:)
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
Wojciech [Budrys]
"Where there is a will there is a way"
- krzysztof
No widzicie Panowie jak młodzież jest nastawiona komercjalne. tylko kasa i kasa. Stać mnie na to by wypalić i przesłać Ci płytki za darmo, jeśli chcesz rozwijać swoje zainteresowania to Ci pomogę. Ja również otrzymywałem wiele pomocy od Kogowiczów, propozycja zapłaty za pomoc jest dla nas obraźliwa. Powiedzmy że zapłatą będzie dogłębne przestudiowanie tego co Ci prześlę. Dodatkowo masz zapoznac się z artykułami na Kodze.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- marekk
Krzysiek, nie chcę za bardzo się wtrącać, jednak jestem pewny tego, że wszyscy którzy do Ciebie odposują dobrze Ci radzą, chociaż Ty chyba troszeczkę "czarujesz" zwlaszcza z tymi 2 godzinami. Przepraszam, jeśli 3 sierpnia mama dała Ci odpust, wystarczy sprawdzić godziny postów. ponadto uważam, że należy podać adres a nie nr GG skoro masz ograniczony czasowo dostęp do internetu. Przy podaniu swojego adresu wielu kolegów mogłoby pomóc Twoim zasobom wiedzy i nie musi to być adres pocztowy.
Krzysiek, nie czaruj, obierz kierunek i wtedy wal z pytaniami.
Krzysiek, nie czaruj, obierz kierunek i wtedy wal z pytaniami.
Pozdrawiam - Marek
marek.kijew@op.pl
marek.kijew@op.pl
- Tomek Aleksinski
Ja podejrzewam, ze to jakis spamer, udajacy 13 letniego chlopca glodnego wiedzy.
- Sebastian
O armatach w 2 godz na necie można znaleźć dużo, dużo informacji, wiem bo to nie temat tabu.
w porcie:
Korweta Elisabeth
Korweta Elisabeth
- JurekBin
- Kontakt:
Dajcie, spokój na razie.
Mam nadzieję, że nasz młody kolega dostał już lekcje.
Nie można też kogoś od razu zniechęcać....
Na razie przenoszę temat do kosza.... zobaczymy co dalej.
Jeśli się pojawią jakieś duperele... kasuje i już.
Mam nadzieję, że nasz młody kolega dostał już lekcje.
Nie można też kogoś od razu zniechęcać....
Na razie przenoszę temat do kosza.... zobaczymy co dalej.
Jeśli się pojawią jakieś duperele... kasuje i już.