Trochę zaśmieciliśmy wątek, bo już wzór deskowania wyjaśniłeś wcześniej... jak to się stało, że nie zauważyłem, nie wiem do dziś jakby co moderatornia szanowna usunie co zbędne Pozdrawiam
Witam szanownych kolegów Czas nie pozwala na regularną pracę i odwiedziny KOGI , ale kiedy mogę to zaglądam, Dziś kilka drobiazgów które udało mi się wykonać, a efekt taki oto !
Załączniki
Pozdrawiam robert82 ........................................................ W stoczni: DŻONKA USS CONSTITUTION CROSS SECTION 2X12 POUND USS ESSEX
Bardzo mi sie podoba Twoja D. Robercie. Także planuje zabudowac wnetrznosci w swoim Junk'u... Zastanawia mnie mała drabinka, czy jest ona w skali? Wiem, ze byc nie musi, jednak mnie ta sprawa nurtuje
Dzięki Panowie za dobre słowo. MikeB moja drabinka to miała być tylko taka zejściówka coby skakać nie trzeba było . Nie jest to zwyczajna drabina bo trzy stopnie tylko ma. Prace na razie stoją bo sprawy domowe nie pozwalają na dłubanine
Pozdrawiam robert82 ........................................................ W stoczni: DŻONKA USS CONSTITUTION CROSS SECTION 2X12 POUND USS ESSEX
Witam Kolegów po kolejnej długiej przerwie. Lato minęło sprawy się poukładały i znowu można wrócić do pracy ( mam nadzieje że już systematycznej, choć na pewno nie szybkiej). Ostatni tydzień udało się coś z klecić , a wygląda to w chwili obecnej tak .
Załączniki
dr42.JPG (68.04 KiB) Przejrzano 6791 razy
dr41.JPG (66.33 KiB) Przejrzano 6791 razy
Super efekt,, bardzo fajnie całość się prezentuje. Mam pytanie czy aranżacja pokładu to twoja własna inwencja czy korzystałeś z jakiś zdjęć lub planów??