galeon JKM Wodnik

Opisy budowy jednostek żaglowych
Awatar użytkownika
andre142

O:galeon JKM Wodnik

Post autor: andre142 »

Przybyła barierka na części rufowej.Chciałbym zrobić jak najwięcej elementów zanim zabiorę się za malowanie kadłuba,:unsure:
Obrazek
Obrazek
Andre142
Awatar użytkownika
andre142

Witam,pomalowałem cześć nawodną kadłuba i pokłady.Jakoś zdjęcie nie może oddać stanu rzeczywistego.W rzeczywistości model jest ciemniejszy :( i wygląda dużo lepiej.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Andre142
myszor

Post autor: myszor »

Witaj . Nie trzeba upewniać że w rzeczywistości wygląda lepiej . Najważniejsze że Tobie się podoba . Nie robisz go chyba po to aby ktoś tam nieznany pisał same ochy i achy .Robisz to bo sprawia Tobie radoche . I oto w tym chodzi . Mnie osobiście się podoba Twoja praca . Każdy robi jak umie i ciągle się uczy . Pozdrawiam .
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
andre142

Masz racje nie potrzebne mi ochy ani achy;) ,staram się sam sobie być krytykiem i jak coś mi się nie podoba to poprawiam tak długo aż:angry: będzie zamierzony efekt.Ale jakiś komentarz jest potrzebny niekoniecznie ochy i achy:angry: .Fajnie ze komuś tez się to podoba.:)
Andre142
Awatar użytkownika
Karrex

O:galeon JKM Wodnik / Tralki

Post autor: Karrex »

andre142 napisał:
...Masz racje nie potrzebne mi ochy ani achy ;), staram się sam sobie być krytykiem i jak coś mi się nie podoba to poprawiam tak długo aż :angry: będzie zamierzony efekt...

Skoro Ci nie potrzebne ochy ;), to tylko mała sugestia - spójrz bardziej krytycznym okiem na tralki, wg mnie odległości między tralkami powinny być jednakowe. Przy wklejaniu tralek, dobrze zastosować przymiar dystansujący, wtedy odległości będą idealnie takie same.

Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam
Karol

W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux

Pozłotnictwo

Obrazek
Awatar użytkownika
andre142

O:galeon JKM Wodnik / Tralki

Witam.Dziękuje za sugestie Poprawiłem te tralki.Wizualnie nawet nie rzucało się to w oczy dopiero zdjęcie i zbliżenie to ujawniło.
Obrazek
Obrazek
Andre142
ODPOWIEDZ