Witam . Zeby nie było plagiatu to napiszę - jadę dalej :) . Wszyscy budują szalupe to i ja mam ją na warsztacie . Żadna rewelacja . Nic tu nowego nie wniosę . Robie ją z brzozy a potem bejce . Dziś tyle nastrugałem , jutro będe poszywał . Pozdrawiam :) .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Andrzejku moje gratulacje piękne wyposażenie kajuty kapitanskiej:whistle: a moze to muza w twoim warsztacie to nic dziwnego ze ciężko Ci zmobilizować się do budowy modelu:laugh:
Wszystkiego naj!!!!Kazik
Witam . Bardzo dziękuje za miłe życzenia . Jest mi miło z świadomością że gdzieś tam w Polsce są ludzie co dobrze mi życzą mimo mojego charakteru . Myśle że po piwie nie dostaliście takiego mięsnia :)
Trochę się zmobilizowałe i podłubałem przy Willusiu . Do końca jest jeszcze tyle że ho ho . Przezimuje przy Willusiu . Pozdrawiam :) .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Ło matko, Jędruś!
Jak Baranov zajrzy na twoją relację, to chyba przestanie rzeźbić samemu i zacznie tobie zlecać. Wtedy se dopiero dorobisz... Albo za "altyrelyi szeregi" wymienisz ;)