Coś tam podłubałem i wydłubałem galerie rufowe... oczywiście nie są jeszcze kompletne...
Powstał również jeden reling... barierka albo gelender jak kto woli
Zlepiłem również 3 listewki i powstały drzwi do galerii rufowej... .... zrobiłem również próbny zawias do w/w drzwi... stan surowy, jedynie przeszlifowany z naddatków lutu...
mati pisze:Mały update... Nic wielkiego... gotowe drzwi do galerii rufowej...
Taaa... update może i mały, za to wykonawca WIELKI! I żeby było jasne, nie jest to z mej strtony sarkazm, złośliwość albo co jeszcze gorszego. To szczery podziw.
Na chwilę człowiek z domu wyjdzie a tu proszę jakie pochwałki zebrałem Dziękuję Panowie za miłe słowa... mam nadzieję, że kiedyś komuś ta relacja się przyda i może jakiś "młody" coś podpatrzy co i jak zrobić... z tą myślą prowadzę tę relację... choć pewne detale mogły być lepsze... i teraz nie jestem z nich zadowolony
Zapomniałem we wcześniejszym poście wkleić jeszcze jednej fotki... otóż ostatnio skręciłem również linkę 2mm...
Stewa rufowa okuta... więc mogłem sobie pozwolić na zamiksturowanie poszycia dennego...
Niestety fotograf ze mnie żaden i mimo zrobieniu kilkudziesięciu fotek nie do końca udało mi się przedstawić faktyczny kolor poszycia... tak to już jest, że fotki przekłamują zainteresowani w Tczewie sobie zobaczą na żywo i w kolorze