Galeon-budowa wnętrza(Wodnik,Roter Loewe)
- kagra
Re: Galeon-budowa wnętrza(Wodnik,Roter Loewe)
Ciąg dalszy zabudowy pokładu.Balast przyklejony przezroczystym klejem BCE.Liny kotwiczne współdziałają z kabestanem.Lawety umocowane.Ster będzie uruchomiony jak dojdę pokład wyżej.Tu jeszcze parę beczek,jakieś lampy i stół do grania w kości.
Pozdrawiam.K.

- Załączniki
-
- DSC07020.JPG (151.28 KiB) Przejrzano 7285 razy
-
- DSC07015.JPG (138.19 KiB) Przejrzano 7285 razy
-
- DSC07014.JPG (128.47 KiB) Przejrzano 7285 razy
-
- DSC07013.JPG (139.91 KiB) Przejrzano 7285 razy
-
- DSC07010.JPG (142.45 KiB) Przejrzano 7285 razy
- TomekA
Super interesujace!!! 

- Dziecko
- Lokalizacja: {"name":"Polska starogard gda\u0144ski","desc":"","lat":"","lng":""}
- kagra
Dzięki.
Pogoda sprzyja modelowaniu więc nieco przybyło.Pokład bateryjny zamknięty.Pozostał jeszcze drobny osprzęt na dolnym pokładzie i nieco roboty w wyposażeniu kajut oficerskich.A może zacznę najpierw od kosza dziobowego a potem zamknę pokłady i kajuty.Okres jesienno-zimowy długi,będzie czas się zastanawiać.Pozdrawiam.K.

Pogoda sprzyja modelowaniu więc nieco przybyło.Pokład bateryjny zamknięty.Pozostał jeszcze drobny osprzęt na dolnym pokładzie i nieco roboty w wyposażeniu kajut oficerskich.A może zacznę najpierw od kosza dziobowego a potem zamknę pokłady i kajuty.Okres jesienno-zimowy długi,będzie czas się zastanawiać.Pozdrawiam.K.
- oksal
Kazik, jak zawsze piękna robota i coraz bardziej ciekawie ten Wodnik wygląda.
- kagra
Dzięki Adam
Jestem na prostej z pokładami.Jeszcze drobne korekty,wyposażenie kajut,fragmenty ścianek i będzie można posklejać środek do kupy i wyjść na zewnątrz.Nie wiem czy mi się uda ale chciałbym pokazać jak zdejmowano szalupę z pokładu,mniej więcej jak to pokazano na tym rysunku.
Pozdrawiam.K.

Jestem na prostej z pokładami.Jeszcze drobne korekty,wyposażenie kajut,fragmenty ścianek i będzie można posklejać środek do kupy i wyjść na zewnątrz.Nie wiem czy mi się uda ale chciałbym pokazać jak zdejmowano szalupę z pokładu,mniej więcej jak to pokazano na tym rysunku.
Pozdrawiam.K.
- ostry_gl
Perfekcyjna robota, a z szalupą na pewno się uda 
Pozdrawiam,
Łukasz

Pozdrawiam,
Łukasz
- dali
Dobrze że jesień nastała, bo wszyscy intensywniej modelują i powstają same piękności. Świetna robota Kazimierzu, aż chciałoby się rumplem poruszać albo kabestanem pokręcić.
Pozdrawiam Piotrek
Pozdrawiam Piotrek
- Zdzisław
Gratulacje Kaziu. Następny piękny okręt w Twojej flocie. Wszystkie detale zapierają dech w piersiach. Cieszę się, że miałem okazję zobaczyć całą Twoją flotę.
Pozdrawiam Zdzisław
Pozdrawiam Zdzisław
- kagra
Dzięki Wam za miłe słowa.
Kajuta kapitana będzie mało widoczna ale wyposażyłem ją w meble które chyba cieśla okrętowy wyciął siekierą.Trudno,tak zostanie.Ważne to co na stole.W myśl znanego przysłowia...I do szabli i do szklanki...
Pozdrawiam.K.

Kajuta kapitana będzie mało widoczna ale wyposażyłem ją w meble które chyba cieśla okrętowy wyciął siekierą.Trudno,tak zostanie.Ważne to co na stole.W myśl znanego przysłowia...I do szabli i do szklanki...

Pozdrawiam.K.