Widze ze masz to coś co potrzebne jest do pracy w drewnie. Nikt tu nie chce dla Ciebie źle ,wiec posluchaj rad bardziej doswiadczonych a zbudujesz piekny model i bedziesz dumny. Nie ma co palic mostów za soba. Nie badz taką. Zosią samosią bo dopiero raczkujesz w tej branży A drewienko polerujesz czy jakis lakierek:( bo tak się świeci ?
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewienko "pociągnięte" miksturą od Mirka. Pierwsza warstwa, a będą jeszcze trzy i wtedy polerowanie. Opisałem to dokładnie w jednym z poprzednich postów. Nie chcę "palić za sobą mostów". Wierzę że wszystko się ułoży i będzie ok. Miłego dnia Myszor. i nie wyłaź na dach, bo zimno jak diabli..
Witam, Zacząłem bawić się z okuciami do mojego pachoła. Miały być barwione chemicznie, ale będzie on umieszczony pod pokładem i widoczny tylko przez furty działowe, więc zastanawiam się czy jest sens. Może wystarczy tylko farba?