Pokaż swoje modele w Bydgoskim Multikinie!!!

Zmiany na stronie i inne związane z witryną.

ODPOWIEDZ
saudade

Pokaż swoje modele w Bydgoskim Multikinie!!!

Post autor: saudade »

Uwaga uwaga :)

Na pewno każdy modelarz marzy o tym by jego pracę mieli okazję podziwiać nie tylko najbliźsi. Masz teraz szansę pokazać swoje modele kilku tysiącom osób w bydgoskim MULTIKINIE podczas premiery filmu Piraci z Karaibów (25 maja 2007). Modele zaprezentowane będą w przeszklonych gablotach, opisany model i autor. Można przy okazji zareklamować to forum, tę stronę.

Wszystkich zainteresowanych zachęcam do kontaktu ze mną - czy to na PW, czy telefonicznego czy też gg :D

Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

Odp:Pokaż swoje modele w Bydgoskim Multikinie!!!

Post autor: JurekBin »

Pani Natalio,

Witamy serdecznie również. Jednak sądzę że nasz wiara tutaj byłaby wdzięczna za 2-3 słowa wstępu.
Poza tym może podałabyś jakiś link do strony aby coś było widać i można było poczytać.

Pozdrawiam
Jurek
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
saudade

Co do słów wstępu to niestety nie wiem co napisać :) Pracuję w multikinie i postanowiliśmy zaprosić do naszej akcji bydgoskich modelarzy. Nie mamy na ten temat żadnej strony - jestem po prostu osobą, która ma za zadanie zając się organizacją pomysłu. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania, proszę je tylko zadać :)
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

Post autor: JurekBin »

[ul][li]Pokaz modeli ma się odbyć tylko 25 maja w dniu premiery, czy modele w gablotach będe prezentowane dłużej?[/li]
[li]Czy zaproszenie dotyczy tylko okrętów historycznych?[/li]
[li]Jeśli ktoś jest z poza Bydgoszczy, rozumiem że dowóz i odbiór modelu w własnym zakresie (?)[/li]
[/ul]
To tak na szybko ode mnie, napewno inni dodadzą swoje 3 grosze :)

Jurek
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
saudade

JurekBin napisał:
[ul][li]Pokaz modeli ma się odbyć tylko 25 maja w dniu premiery, czy modele w gablotach będe prezentowane dłużej?[/li]
[li]Czy zaproszenie dotyczy tylko okrętów historycznych?[/li]
[li]Jeśli ktoś jest z poza Bydgoszczy, rozumiem że dowóz i odbiór modelu w własnym zakresie (?)[/li]
[/ul]
To tak na szybko ode mnie, napewno inni dodadzą swoje 3 grosze :)

Jurek

Oto odpowiedzi:
1. To jest jeszcze sprawa do dogadania. Doswiadczenie podpowiada mi raczej, że modele byłyby prezentowane tylko w dniu premiery. Postaram się czym prędzej dowiedzieć czegoś bardziej pewnego na ten temat i odpowiedzieć.

2. Wszelkie modele statków są mile widziane :) Oczywiście te najbardziej imponujące i najbardziej kojarzące się z "piratami" będą przyjęte ze szczególnym entuzjazmem :)

3. Tak.

Dziekuję za zainteresowanie i czekam na kolejne pytania.
mimro

Post autor: mimro »

No ja niestety do pokazania nic nie mam, aczkolwiek jestem pewny, że na wyżej wymienionej premierze się pojawię.

Co do Pani organizator to mogę mieć jedynie małą (być może pomocną) sugestię.

Z tego co pamiętam, to w Muzemu Wojska Polskiego przy ulicy Gdańskiej w naszym pięknym mieście Bydgoszczy, jakiś czas temu (ale raczej dawniej niż niedawno) była wystawa galeonów. Piękne i okazałe modele, siedziałem tam godzinami - idealnie nadające się do promocji "Piratów". Być może tam możnaby spróbować dowiedzieć się, skąd pochodziła cała eskpozycja i nawiązać kontakt z jej autorami.

Pozdrawiam.
saudade

Mimro dziekuje za podpowiedz - sprawdze :) Co do wczesniejszego pytania o czas trwania wystawy - chcielibysmy zeby wystawa trwala caly premierowy weekend czyli od piatku do niedzieli. Jednak ostateczne zawsze bedzie sie mozna jakos dogadac z osobami ktore beda chcialy wystawic swoje prace :)
ODPOWIEDZ