Uwaga uwaga :)
Na pewno każdy modelarz marzy o tym by jego pracę mieli okazję podziwiać nie tylko najbliźsi. Masz teraz szansę pokazać swoje modele kilku tysiącom osób w bydgoskim MULTIKINIE podczas premiery filmu Piraci z Karaibów (25 maja 2007). Modele zaprezentowane będą w przeszklonych gablotach, opisany model i autor. Można przy okazji zareklamować to forum, tę stronę.
Wszystkich zainteresowanych zachęcam do kontaktu ze mną - czy to na PW, czy telefonicznego czy też gg :D
Pozdrawiam, Natalia
Pokaż swoje modele w Bydgoskim Multikinie!!!
-
- JurekBin
- Kontakt:
Odp:Pokaż swoje modele w Bydgoskim Multikinie!!!
Pani Natalio,
Witamy serdecznie również. Jednak sądzę że nasz wiara tutaj byłaby wdzięczna za 2-3 słowa wstępu.
Poza tym może podałabyś jakiś link do strony aby coś było widać i można było poczytać.
Pozdrawiam
Jurek
Witamy serdecznie również. Jednak sądzę że nasz wiara tutaj byłaby wdzięczna za 2-3 słowa wstępu.
Poza tym może podałabyś jakiś link do strony aby coś było widać i można było poczytać.
Pozdrawiam
Jurek
-
Co do słów wstępu to niestety nie wiem co napisać :) Pracuję w multikinie i postanowiliśmy zaprosić do naszej akcji bydgoskich modelarzy. Nie mamy na ten temat żadnej strony - jestem po prostu osobą, która ma za zadanie zając się organizacją pomysłu. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania, proszę je tylko zadać :)
- JurekBin
- Kontakt:
[ul][li]Pokaz modeli ma się odbyć tylko 25 maja w dniu premiery, czy modele w gablotach będe prezentowane dłużej?[/li]
[li]Czy zaproszenie dotyczy tylko okrętów historycznych?[/li]
[li]Jeśli ktoś jest z poza Bydgoszczy, rozumiem że dowóz i odbiór modelu w własnym zakresie (?)[/li]
[/ul]
To tak na szybko ode mnie, napewno inni dodadzą swoje 3 grosze :)
Jurek
[li]Jeśli ktoś jest z poza Bydgoszczy, rozumiem że dowóz i odbiór modelu w własnym zakresie (?)[/li]
[/ul]
Jurek
-
JurekBin napisał:
Oto odpowiedzi:
1. To jest jeszcze sprawa do dogadania. Doswiadczenie podpowiada mi raczej, że modele byłyby prezentowane tylko w dniu premiery. Postaram się czym prędzej dowiedzieć czegoś bardziej pewnego na ten temat i odpowiedzieć.
2. Wszelkie modele statków są mile widziane :) Oczywiście te najbardziej imponujące i najbardziej kojarzące się z "piratami" będą przyjęte ze szczególnym entuzjazmem :)
3. Tak.
Dziekuję za zainteresowanie i czekam na kolejne pytania.
[ul][li]Pokaz modeli ma się odbyć tylko 25 maja w dniu premiery, czy modele w gablotach będe prezentowane dłużej?[/li]
[/ul]
Jurek
Oto odpowiedzi:
1. To jest jeszcze sprawa do dogadania. Doswiadczenie podpowiada mi raczej, że modele byłyby prezentowane tylko w dniu premiery. Postaram się czym prędzej dowiedzieć czegoś bardziej pewnego na ten temat i odpowiedzieć.
2. Wszelkie modele statków są mile widziane :) Oczywiście te najbardziej imponujące i najbardziej kojarzące się z "piratami" będą przyjęte ze szczególnym entuzjazmem :)
3. Tak.
Dziekuję za zainteresowanie i czekam na kolejne pytania.
-
No ja niestety do pokazania nic nie mam, aczkolwiek jestem pewny, że na wyżej wymienionej premierze się pojawię.
Co do Pani organizator to mogę mieć jedynie małą (być może pomocną) sugestię.
Z tego co pamiętam, to w Muzemu Wojska Polskiego przy ulicy Gdańskiej w naszym pięknym mieście Bydgoszczy, jakiś czas temu (ale raczej dawniej niż niedawno) była wystawa galeonów. Piękne i okazałe modele, siedziałem tam godzinami - idealnie nadające się do promocji "Piratów". Być może tam możnaby spróbować dowiedzieć się, skąd pochodziła cała eskpozycja i nawiązać kontakt z jej autorami.
Pozdrawiam.
Co do Pani organizator to mogę mieć jedynie małą (być może pomocną) sugestię.
Z tego co pamiętam, to w Muzemu Wojska Polskiego przy ulicy Gdańskiej w naszym pięknym mieście Bydgoszczy, jakiś czas temu (ale raczej dawniej niż niedawno) była wystawa galeonów. Piękne i okazałe modele, siedziałem tam godzinami - idealnie nadające się do promocji "Piratów". Być może tam możnaby spróbować dowiedzieć się, skąd pochodziła cała eskpozycja i nawiązać kontakt z jej autorami.
Pozdrawiam.
-
Mimro dziekuje za podpowiedz - sprawdze :) Co do wczesniejszego pytania o czas trwania wystawy - chcielibysmy zeby wystawa trwala caly premierowy weekend czyli od piatku do niedzieli. Jednak ostateczne zawsze bedzie sie mozna jakos dogadac z osobami ktore beda chcialy wystawic swoje prace :)