V Ogólnopolski Festiwal Modelarstwa w Łodzi

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

V Ogólnopolski Festiwal Modelarstwa w Łodzi

Post autor: radek »

Pytajcie a znajdziecie......
Oto informacja jaką dostałem od organizatorów. Zatem zapraszam równie serdecznie i zmawiajmy się, może spotkamy się tam wszyscy.

Z ogromną przyjemnością pragniemy poinformować, iż w dniach 26-27.11.2005r. odbędzie się w Łodzi V Ogólnopolski Festiwal Modelarstwa. Zaprezentują się przedstawiciele wszystkich, głównych nurtów tego hobby. Poprzednie edycje zgromadziły już ponad 120 tysięcy gości z kraju i zagranicy. Impreza stała się istotnym wydarzeniem w środowisku modelarskim.
W związku z rozwojem naszej imprezy mamy dla Państwa propozycję zaprezentowania działalności Waszego Forum, w formie zlotu, wystawy czy spotkania forumowiczów.
Możemy Wam zaoferować:
• bezpłatną powierzchnię ekspozycyjną,
• bezpłatne karty wstępu na Festiwal dla zarejestrowanych użytkowników Waszego forum,
• możliwość spotkania się na żywo, nie tylko w wirtualnym świecie,
• okazję do zaprezentowania szerokiej publiczności dokonań i tematyki Forum w postaci: wystaw, pokazów, konkursów, zawodów.
• sposobność promocji Waszego Forum i nawiązania nowych kontaktów

Jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju pomysły, sugestie oraz inne Wasze potrzeby związane z najbardziej profesjonalną formą prezentacji waszej działalności.

Jeśli nasza propozycja wyda się Państwu interesująca uprzejmie prosimy o kontakt w sprawie ustalenia szczegółów uczestnictwa w imprezie.
Więcej szczegółów znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.modelarskie.pl Serdecznie zapraszamy wszystkich do dobrej wspólnej zabawy!!!

Pozdrowienia
Małgorzata Oliskiewicz

Biuro Organizacyjne Ogólnopolskiego Festiwalu Modelarstwa
92-302 Łódź, ul. Rokicińska 56
Tel. +48 42 673 99 99
Tel/fax +48 42 673 99 33
redaktor@modelarskie.pl
biuro@modelarskie.pl

Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
mirek

Re:V Ogólnopolski Festiwal Modelarstwa w Łodzi

Post autor: mirek »

No pewnie , ze się spotykamy , ja bedę tyrał na Festiwalu Modelarestwa z naszym Kalolem wspomaganym przez Maryśke ;) myslę , ze koledzy dowiozą jakieś leki cy cuś . O cherbatce znachora Stefana nie wspomnę . Jakby osobiscie tak przyżadził ,to na 100 % stane na nogi ;)
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

No właśnie !!! O tym myślałem - zaprezentować w Łodzi Witrualną Modelarnię - koncepcję. A może tak ktoś przywiezie swoją stocznię ? hmm ?? Żeby nie było że to tylko 1 osoba robi (znaczy się Mirek ;-))? Chłopaki wspomóżcie, bo darmowe zaproszenia się zbliżają :laugh: Musimy coś zaprezentować żeby coś dostać. Uprasza się o poważne potraktowanie tematu. Dodatkowo proszę o chwilę refleksji na ten temat przed Chatem.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

No pewnie , ze się spotykamy , ja bedę tyrał na Festiwalu Modelarestwa z naszym Kalolem wspomaganym
przez Maryśke myslę , ze koledzy dowiozą jakieś leki cy cuś

hehehe! to dobry jest pomysl zeby sie tak spotkac :laugh:
O cherbatce znachora Stefana nie wspomnę . Jakby
osobiscie tak przyżadził ,to na 100 % stane na nogi

Mirku nie ma sprawy! to bedzie dlamnie zaszczyt przyzadzac osobiscie "herbatke" dla tak szacownego grona :laugh: tym bardziej ze juz niedlugo umnie SWIETO SLIWKI :laugh: :laugh: :laugh:
co prawda znowu bede chodzil pare dni do tylu, no ale czego sie nie robi dla nauki...

to na 100 % stane na nogi
:lol: :lol: :lol: a ja ci mowie ze o nogach to zapomnisz :P :P :P :laugh: :laugh: :laugh:
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

radek napisał:
No właśnie !!! O tym myślałem - zaprezentować w Łodzi Witrualną Modelarnię - koncepcję. A może tak ktoś przywiezie swoją stocznię ? hmm ?? Żeby nie było że to tylko 1 osoba robi (znaczy się Mirek ;-))? Chłopaki wspomóżcie, bo darmowe zaproszenia się zbliżają :laugh: Musimy coś zaprezentować żeby coś dostać.

jest to jakiś bodziec, zeby ruszyć do przodu z modelem. już widzę w wyobraźni te tłumy na targach ze szkieletami K&M pod pachą :laugh: :laugh:
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

stefan napisał:
Mirku nie ma sprawy! to bedzie dlamnie zaszczyt przyzadzac osobiscie "herbatke" dla tak szacownego grona :laugh: tym bardziej ze juz niedlugo umnie SWIETO SLIWKI :laugh: :laugh: :laugh: co prawda znowu bede chodzil pare dni do tylu, no ale czego sie nie robi dla nauki...
to na 100 % stane na nogi
:lol: :lol: :lol: a ja ci mowie ze o nogach to zapomnisz :P :P :P :laugh: :laugh: :laugh:

Stefan, coś mi się wydaje że za bardzo zmieniasz profil tego forum ;) . może założymy nowy dział i powymieniamy sie doświadczeniami? ja co jakis czas też robię konkurencję dla wyrobów z akcyzą ;) tylko jak to podciągnąć pod profil morski?
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
Evelion

Post autor: Evelion »

Witam!

Bardzo chętnie przejechał bym się na takie targi zwłaszcza że jeszcze nigdy na takich nie byłem. Niestey teraz dłubie tylko Ninie a gotową mam tylko Cutty. nie wiem czy mam się czym chwalić na takiej imprezie. :unsure:

ja co jakis czas też robię
konkurencję dla wyrobów z akcyzą tylko jak to podciągnąć pod profil morski?

No jak to jak, Grog przecierz kiedyś był obowiązkowy na morzu. Przy odrobinie chęci wszystko da się pod coś podciągnąć. :)
Pozdrawiam Adrian Peńsko

W stoczni AMERICA według planów

W porcie NINA oraz CUTTY SARK według planów
Awatar użytkownika
maciejza

Post autor: maciejza »

jerry_bee napisał:
ja co jakis czas też robię konkurencję dla wyrobów z akcyzą ;) tylko jak to podciągnąć pod profil morski?

można wrzucić do środka meduze :), będzie oryginalnie ...
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

Stefan, coś mi się wydaje że za bardzo zmieniasz profil tego forum

a mnie sie wydaje ze niczego nie zmieniam :) przeciez w temacie stoi jak byk "tu mozna narzekac i pisac o sprawach nie zwiazanych z forami" :P
Awatar użytkownika
radek
Kontakt:

Evelion napisał:
Niestey teraz dłubie tylko Ninie a gotową mam tylko Cutty. nie wiem czy mam się czym chwalić na takiej imprezie. :unsure:

Powiem tak - zapraszają nas z całym naszym inwentarzem. Mamy zaprezentować nasze prace więc Evelion- śmiało. Do odważnych świat należy. Uważam że możemy prezentowac modele nie tylko te skończone i nie tylko mistrzowskie. Przeciez to nie zawody. A co Twoich modeli to napewno nie masz czego się wstydzić, a raczej masz czym się chwalić !!!
Dla mnie osobiscie czesto dużo ciekawszym jest zobaczyć jak to wygląda od srodka jak efekt końcowy.
Zatem może jakiś ranking co byśmy zaprezentowali?
Ja na początek pod "młotek" ;) wystawiam swoją Kogę.
Radosław Kubera
Koga Portal
ODPOWIEDZ