JakZyga47
-
JakZyga 47
Witam wszystkich Kogowiczow.Pochodze z poludnia Polski tzn.Zywiec. poznaje strone
- mirek
O:JakZyga47
Witaj na pokładzie
Wedle starego przysłowia " Co wisieć nie utonie "
Teraz tylko czekamy na relację emeryta a takich tu kilku jest :)
Wedle starego przysłowia " Co wisieć nie utonie "
Teraz tylko czekamy na relację emeryta a takich tu kilku jest :)
Pozdrawiam Mirek Rybus
-
JakZyga47
mam 62 lata,Wmlodosc dokladnie od 12lat do 30 zajmowalem sie
modelarstwem .byla przerwa dosc dloga w tej przerwie byly wykonywane proste modele dla rodzinki
przed przerwa modele plywajace posiadam zezwolenie na radio radzieckiego [PILOTA]. W tamtych latach trzeba bylo miec zezwolenie na radio .Chce postawic [ARKA ROYALA] szukam malowan
modelarstwem .byla przerwa dosc dloga w tej przerwie byly wykonywane proste modele dla rodzinki
przed przerwa modele plywajace posiadam zezwolenie na radio radzieckiego [PILOTA]. W tamtych latach trzeba bylo miec zezwolenie na radio .Chce postawic [ARKA ROYALA] szukam malowan
-
znalazlem malowania ARK ROYAL z 1587 r.
- marten_kuna
Witam serdecznie kolejnego kolegę emeryta. Zabawa w modelarstwo jest wspaniałym sposobem na emeryturę, można o niej zapomnieć! Gratuluję odwagi. Będziesz miał sporo kłopotów i potyczek przy budowie tego galeonu. Ale jak zwykle masz dwie drogi: rzucić się na głęboką wodę i budować to co sobie wymarzyłeś, albo poczekać i poćwiczyć w nasz klasyczny kogowy sposób, tzn. zacząć od dżonki, i brać się za coraz trudniejsze okręty. Ale pamiętaj, ty tu rządzisz a to co robimy ma przede wszystkim nas cieszyć! Ahoj! Przemek.
-
Dzieki za mile slowa P. Przemku zbieram brakujace materialy. Mysile ze w Lipcu rozpoczne stawianie; ARK ROYAL z 1587 r Ahoj.
- Jarek
Również i ja chciałbym się przywitać i powitać w gronie sympatyków modelarstwa szkutniczego. Widać po Twojej relacji, że tak już jest. Jak ktoś raz połknie tego bakcyla to już nie ma odwrotu i prędzej czy później jest nawrót tej "zakaźnej choroby". Nasze hobby jest zbyt piękne, żeby się pogodzić z rozstaniem na zawsze. Mam nadzieję, a raczej to wiem, że nie skończy się Twoja pasja na tym galeonie i doczekamy się jeszcze wielu relacji. Witaj w klubie !!!
P.S.
Pozwoliłem sobie pominąć zwroty grzecznościowe "per Pan" mimo różnicy wieku, bo tak już tu przywykliśmy, że stanowimy jedną rodzinę i zwracamy się do siebie koleżeńsko. Myślę, że nie masz tego za złe.
P.S.
Pozwoliłem sobie pominąć zwroty grzecznościowe "per Pan" mimo różnicy wieku, bo tak już tu przywykliśmy, że stanowimy jedną rodzinę i zwracamy się do siebie koleżeńsko. Myślę, że nie masz tego za złe.
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam jak ....No...
jak ...Emeryt Emeryta..
A tak na prawdę to jeszcze pracuję zawodowo.
jak ...Emeryt Emeryta..
A tak na prawdę to jeszcze pracuję zawodowo.