Witam Wszystkich serdecznie

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Lipak

Witam Wszystkich serdecznie

Post autor: Lipak »

Na chrzcie mi dali Grzesiek. Do tej pory popełniłem kilka modeli kartonowych jednak już od dawna nic nie sklejałem(brak czasu i miejsca). Jeśli jeszcze trochę się napatrzę na Wasze cuda może w końcu się ogarnę i wygospodaruję jakiś "warsztacik" i wezmę za uczciwą robotę. Najpierw jednak muszę podpatrzeć z czym się to wszystko je.
E-palę sobie.
myszor

O:Witam Wszystkich serdecznie

Post autor: myszor »

Witam w Naszym gronie . Ty się Grzesiu za dużo nie przypatruj tylko bierz się za robotę i dawaj relacje ;) . Pozdrawiam :)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
Karrex

Post autor: Karrex »

Lipak napisał:
...Na chrzcie mi dali Grzesiek... ...Najpierw jednak muszę podpatrzeć z czym się to wszystko je...

Witaj Grześku na pokładzie.
A dawno Ci dali, bo z profilu to się nie dowiemy, więc jak już podpatrzysz to i owo, to zgodnie z regulaminem (jak zauważył Budrys u ostatnio zarejestrowanego kolegi) uzupełnij profil.

Tak poza tym, życzę przyjemnej lektury na forum i czasu na modelarstwo, co za tym idzie - nowej relacji.
Pozdrawiam
Karol

W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux

Pozłotnictwo

Obrazek
Lipak

Poprawione. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Wydawało mi się, że wpisałem co należy. Dla ścisłości to wiekopomne dla mnie wydarzenie miało miejsce 35 lat temu.
E-palę sobie.
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: RomekS »

Witam.
Proponuję fornirową rozgrzewkę. Wiadomo na jaką literę.
Będziesz miał "łagodne" przejście do drewna.
Awatar użytkownika
KapitanBlood

Post autor: KapitanBlood »

To prawda:)Ta mała łódeczka nie wymaga wiele a daje dużo radości z budowy:)
Lipak

No gratuluję! Wszystkiego się tu spodziewałem ale nie jasnowidzów. Właściwie rozszyfrowaliście moje plany. Ale to jednak nie będzie najbliższa przyszłość, muszę jednak najpierw znacznie uzupełnić warsztat i co chyba najważniejsze, wygospodaroć trochę miejsca tylko dla siebie. Równolegle zaczynam zbierać materiały dotyczące kozackich "czajek" więc będę wdzięczny za ewentualną pomoc.
E-palę sobie.
ODPOWIEDZ