Prins Willem

Opisy budowy jednostek żaglowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rychenko

O:Prins Willem

Post autor: rychenko »

Pięknie tyłek Księcia wygląda Andrzejku!!!:P
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
ryszardw

Post autor: ryszardw »

No muszę przyznać że Wilek nabiera charakteru. I te paszczury wyszły nieźle.A tyle było gadania ze nie dasz rady.Jak zwykle najgorszy pierwszy krok a potem to już leci.Gratuluję a dla innych jesteś wzorem do naśladowania.R.
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Tak oczywiscie Ty zawsze mówisz że czegoś nie umiesz a później produkujesz takie cudeńka . Piękny ten zad:laugh: Bardzo mi się podoba kolor jaki uzyskałeś .Super.
Pozdrawiam Kazik
Pozdrawiam Kazik :)
myszor

Post autor: myszor »

Witam . Dziękuje za miłe słowa . Miło mi czytać .To buduje .Ale może trochę krytyki bo tu w mojej relacji nudą zajezdża :( . Trochę adrenaliny . Moje rzeźbienie jest na etapie embrionu , ale wierze że kiedyś dojde do tego co chcę i co sobie wymarzyłem . Ale jeszcze daleka droga . Rysiu , bez Twoich frezów nic bym nie uczynił , dziękuje :)
Nowa Koga powstała , dlatego dziś wklejam fotki bo w nowej to nie wiadomo kiedy się pojawię bo przecież trzeba się nauczyć .
Przybyło trochę wywijasów i znowu bliżej końca - mojego albo Willusia .
Pozdrawiam :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
myszor

Witam . A ja dalej brne z tym Willusiem . Dzis przybyły dwie poczwary podtrzymujace Broszke Babciną . Jeszcze tylko jeden Gość i mam koniec rufy !
Muszę odpoczac od budowy bo mam już dość . Zresztą trzeba rozgryść Nową Koge i nie będzie czasu na dłubanie .
Obrazek
Obrazek

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
ryszardw

Post autor: ryszardw »

No proszę panienki jak żywe.Przetarł bym je wełenką tak żeby uzyskać powierzchnię z rozjaśnieniami na wypukłościach .Będą bardziej plastyczne.Gratuluję.R.
myszor

Dzięki Panie Ryszardzie . Właśnie mi wełenka sie porwała już na strzępy i muszę zakupić . Bardzo dziękuje za pomysł z wełenką ( na poczatku relacji ) . Nie wyobrażam sobie teraz pracy bez niej . Fantastyczna sprawa . Później je przetre . Pozdrawiam :)

myszor

Witam . Zmęczyłem rufe . Znowu się czegoś nauczyłem . Robiłem to pierwszy raz i wyszło jak wyszło . Później będzie lepiej, tak myśle .
Trzeba jeszcze umieścić napis ANNO 1651 i latarnie , ale to po Świętach .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
krzysztof

Post autor: krzysztof »

No, no Myszor. Jestem pod wrażeniem rzeźb.
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
Awatar użytkownika
Karrex

Post autor: Karrex »

Jak to fajnie innym napisać: "...trzymaj się planów, nie używaj mahoniu...;) " itd. itp.
A samemu to co się robi?
Ignoruje się własne plany, a potem usuwa z relacji, ale są tu czujni i "życzliwi":woohoo:

Gdzie są furty na pawęży (mniejsze, między lwami)?
Obrazek<Ja tu szukam, produkuję się, a furt ani widu, ani słychu :blink: ;)
Pozdrawiam
Karol

W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux

Pozłotnictwo

Obrazek
ODPOWIEDZ