"STRAŻAK-3"
- rychenko
Re: "STRAŻAK-3"
Andrzeju nie mam pojęcia co to za „kutasiki”
stercza ale takowe są na planie wiec je zrobiłem sam byłem zdziwiony do czego służą te 3 bolce wystające w ramce siatki .

- Załączniki
-
- Image2.jpg (19.64 KiB) Przejrzano 5525 razy
Pozdrawiam Ryszard
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Rzeczywistość bywa przerażająca i brzydka. Już się odczepiam od kutasików.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Z ukłonami
Andrzej Korycki
-
Rzeczone "kutasiki" czy inne ustrojstwa bo sztywne to jak trza - służą do oparcia pokryw o ścianę po ich otwarciu o ile pamiętam w dół coby całą powierzchnią w ta ścianę nie walić. Na ścianach w odpowiednich miejscach były chyba kiedyś korki gumowe ale szybko z różnych powodów poznikały w toku historii.
Piękność ten "sikawkowy"
Pozdrawiam
Piękność ten "sikawkowy"
Pozdrawiam
Wietrzny Bosman
- rychenko
Witam
Miałem trochę wolnego czasu i udało się znów cos tam ulepić
,reling na tylnej ścianie nadbudówki wraz z bębnem do kabla oraz skrzynką elektryczną , trochę pręta mosiężnego 0,8mm ,1,0mm, blaszka mosiężna 0,4mm oraz kawałek polistyrenu .
Miałem trochę wolnego czasu i udało się znów cos tam ulepić

Pozdrawiam Ryszard
- redi87
tak ładnie "polepiony" reling , że ta farba zabija całe piękno lutowania
jest idealnie ...

- Kazek
- oksal
- rychenko
Witam
Adaś tylko 2 dziewczyny są już zajęte jak chcesz to Kaziu da Tobie namiary na te panienki

Adaś tylko 2 dziewczyny są już zajęte jak chcesz to Kaziu da Tobie namiary na te panienki

Pozdrawiam Ryszard
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Cytuję....
"Genialne, Strasznie, strasznie mi się podobają kolory, Pięknie wyrównane, Kosmos, robi wrażenie. Gratulacje, bardzo ładne i estetyczne, też niczego sobie, Na zdjęciach wygląda znośnie, ja nie wiem co będzie się działo w szczytowej, formie. Trzymam kciuki żeby się udało, Jestem ciekaw końcowego efektu, , w praktyce to by nie do końca zdało egzamin, ciekawie pokazane. Wybaczcie za jakość. Mógłbym prosić o wytłumaczenie tej techniki…."
Koniec cytatów. A można znaleźć takich setki.
"Genialne, Strasznie, strasznie mi się podobają kolory, Pięknie wyrównane, Kosmos, robi wrażenie. Gratulacje, bardzo ładne i estetyczne, też niczego sobie, Na zdjęciach wygląda znośnie, ja nie wiem co będzie się działo w szczytowej, formie. Trzymam kciuki żeby się udało, Jestem ciekaw końcowego efektu, , w praktyce to by nie do końca zdało egzamin, ciekawie pokazane. Wybaczcie za jakość. Mógłbym prosić o wytłumaczenie tej techniki…."
Koniec cytatów. A można znaleźć takich setki.
- kejsi
Kaziu wprowadziłeś więcej humoru w te relacje i to mi się podoba.