Nie mam pewności ale może przyjadę na weekend. Chyba wezmę ze sobą Dżonkę i kadłub Victory.
Postaram się zabrać ze znajomym modelarzem, który może weźmie Santissimę. Cały ten wyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania. Postaram się do końca czerwca o pewniejszą informację.
Bardzo miło mi będzie Was poznać. :woohoo:
zjazd Kogi 2009
- WojSzal
O:zjazd Kogi 2009
Ahoj!
Wojtek
Żeglując poprzez morza...
Wojtek
Żeglując poprzez morza...
- jerry_bee
do dzisiaj wstępnie swój przyjazd potwierdziło 16 osób, czyli załoga jest już potężna.
do tych z Was, którzy zadeklarowali chęć wysłałem wiadomości, reszcie przekazuję teraz:
- jakiś czas temu był problem z pocztą Kogi, całkiem możliwe, że niektórzy z Was pisali do mnie w sprawie zjazdu, może też wysłaliście zdjęcia modeli. przez awarię wszystko z ostatniego miesiąca zniknęło mi. chciałbym przypomnieć, że nasz gospodarz zadeklarował, że bierze na siebie organizację i koszt noclegu, ale do tego konieczne jest wcześniejsze potwierdzenie przyjazdu.
- nasz gospodarz, Centrum Wystawiennicze w osobie Pani Alicji, coraz natarczywiej domaga się zdjęć naszych modeli - chcą wydać jakiś folder czy katalog wystawowy. jeśli macie zamiar zabrać ze sobą jakiś model, to proszę o kontakt na priv.
- jeden z naszych kolegów zadeklarował pomoc w przywiezieniu modeli do Tczewa (i pewnie też odwiezieniu ich z powrotem po imprezie). każdego, kto chciałby w ten sposób wysłać swój model proszę również o kontakt w celu ustalenia szczegółów. jeśli ktoś ma w tej sprawie swoje propozycje to również proszę o kontakt.
na razie tyle, będę na bieżąco informował Was co się dzieje.
do tych z Was, którzy zadeklarowali chęć wysłałem wiadomości, reszcie przekazuję teraz:
- jakiś czas temu był problem z pocztą Kogi, całkiem możliwe, że niektórzy z Was pisali do mnie w sprawie zjazdu, może też wysłaliście zdjęcia modeli. przez awarię wszystko z ostatniego miesiąca zniknęło mi. chciałbym przypomnieć, że nasz gospodarz zadeklarował, że bierze na siebie organizację i koszt noclegu, ale do tego konieczne jest wcześniejsze potwierdzenie przyjazdu.
- nasz gospodarz, Centrum Wystawiennicze w osobie Pani Alicji, coraz natarczywiej domaga się zdjęć naszych modeli - chcą wydać jakiś folder czy katalog wystawowy. jeśli macie zamiar zabrać ze sobą jakiś model, to proszę o kontakt na priv.
- jeden z naszych kolegów zadeklarował pomoc w przywiezieniu modeli do Tczewa (i pewnie też odwiezieniu ich z powrotem po imprezie). każdego, kto chciałby w ten sposób wysłać swój model proszę również o kontakt w celu ustalenia szczegółów. jeśli ktoś ma w tej sprawie swoje propozycje to również proszę o kontakt.
na razie tyle, będę na bieżąco informował Was co się dzieje.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- jerry_bee
proszę Pań i Panów, może to nam wszystkim umknęło, ale na zjazd zapraszamy również Koleżanki i Kolegów budujących holowniki, krążowniki, pancerniki, wycieczkowce, węglowce, ro-rowce i inne lale ;)
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Tak sobie myślę, że ciekawe byłoby wyeksponowanie
naszych sposobów wykonania "tego czy owego".
Co Koledzy o tym sądzą ?
Osobiście uważam, że ważniejsze jest to "jak to zrobiłem ",
niż "zobaczcie co zrobiłem"
To żaden problem nakleić parę elementów na tabliczkę poglądową,
która wiele wyjaśni zwiedzającym a i jest ciekawym "obrazkiem" na ścianę.
To taka wakacyjna sugestia "Know-how ".
Jak wrócę z wakacji zrobię jeszcze tablicę z fornirami.
Na fotkach "to i owo".
.
.

naszych sposobów wykonania "tego czy owego".
Co Koledzy o tym sądzą ?
Osobiście uważam, że ważniejsze jest to "jak to zrobiłem ",
niż "zobaczcie co zrobiłem"
To żaden problem nakleić parę elementów na tabliczkę poglądową,
która wiele wyjaśni zwiedzającym a i jest ciekawym "obrazkiem" na ścianę.
To taka wakacyjna sugestia "Know-how ".
Jak wrócę z wakacji zrobię jeszcze tablicę z fornirami.
Na fotkach "to i owo".

.
.

- oksal
Kurcze zauważyłem, że jest kilka wątków dotyczących tegorocznego zjazdu Kogi. Rozumiem, że termin jest niezmieniony? Musicie mi wybaczyć bo straciłem "kontrole" tego co się dzieje na pokładzie;)- w tej chwili mam przerwę od przerwy urlopowej;) Do roboty zabiorę się z początkiem sierpnia. Chciałbym coś podgonić do zjazdu. Rozumiem, że w sobotę 19 września mogę Endeavour'a wystawić:) Udanego lata dla Całej Załogi:)
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
oksal napisał:
Może by już wpisać w kalendarzu kogowym ostateczny termin zjazdu i wystawy.
Osobiście będę 18, 19, 20 września. Chyba, że coś się zmieniło.
PS. Dlaczego nie widać avatarków ????? :S
Kurcze zauważyłem, że jest kilka wątków dotyczących tegorocznego zjazdu Kogi. Rozumiem, że termin jest niezmieniony? Musicie mi wybaczyć bo straciłem "kontrole" tego co się dzieje na pokładzie;)
Może by już wpisać w kalendarzu kogowym ostateczny termin zjazdu i wystawy.
Osobiście będę 18, 19, 20 września. Chyba, że coś się zmieniło.
PS. Dlaczego nie widać avatarków ????? :S
-
Matko Cygańska! To jaką date wpisać w kalendarz "mam wolne i jade do Tczewa":pinch:
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- jerry_bee
w kalendarzu pojawiły się już aktualne i ostateczne informacje.
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- oksal
- Adam70
No to pora zacząć odliczanie ;)
Ps Jerry czy zaproszenia w tym roku też dostaniemy???
Ps Jerry czy zaproszenia w tym roku też dostaniemy???
Pozdrawiam Adam