zjazd Kogi 2009

Zmiany na stronie i inne związane z witryną.

Awatar użytkownika
jerry_bee

O:zjazd Kogi 2009

Post autor: jerry_bee »

zaproszenia będą, ale nie mam żadnego wpływu na termin i formę.

za to mam wpływ na coś innego: proszę Koleżanki i Kolegów, którzy chcieliby powierzyć dowóz swojego modelu do Tczewa naszemu wspólnemu Koledze z Kogi o informacje. zwłaszcza proszę o podanie miejsca odbioru modelu. musimy zawczasu zaplanować trasę przejazdu i ją uzgodnić ze sponsorem. proszę potraktować moją prośbę jako dość pilną.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
oksal

Post autor: oksal »

A ja już zaproszenie do Tczewa dostałem:) Jerry ślicznie dziękuję i mam nadzieję, że będę w Tczewie. Teoretycznie za tydzień o tej porze powinienem mieć już w sobie kilka Żubrów złapanych w doborowym towarzystwie:)
Awatar użytkownika
ataman

Post autor: ataman »

Też dostałem, cały pakiet zaproszeń... Ale niestety, akurat 19 września nasz klub organizuje w Poznaniu ogólnopolską imprezę fajczarską.... no i nie będę mógł z Wami w tym roku na żubra zapolować...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
WojSzal

Post autor: WojSzal »

Ja mogę wreszcie potwierdzić mój przyjazd :woohoo: Długo to trwało. Niestety będę tylko w sobotę :(
Dżouka się buduje ;]
Ahoj!

Wojtek

Żeglując poprzez morza...
Awatar użytkownika
Jarek

Post autor: Jarek »

Koledzy z forum Kogi.
Zbliża się data zlotu w Tczewie. Niestety nie będę mógł przyjechać czego bardzo żałuję. Żałuję, że nie zobaczę "Endeavoura"- Adama, innych modeli i przekroi znanych mi tylko z tej strony online. Bardzo żałuję, że nie będę mógł osobiście poznać ludzi. Najprawdopodobniej ominie mnie fantastyczne spotkanie modelarskie. Ale niestety tak się w pracy ułożyło, że ja na urlopie byłem a inni dopiero teraz pojechali, a szef kłódki nie chce powiesić. Jakbym był w domu w Polsce mam zaledwie z Pruszcza Gd. kilkanaście kilometrów. Już teraz obiecuję, że w przyszłym roku będę na 100%.
Chciałbym Wam wszystkim życzyć wspaniałej atmosfery i super zabawy. Pozdrawiam i do zobaczenia w przyszłym roku. Jednocześnie po zlocie liczę na relację i liczne fotki.
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

Adam pytał, ale odpowiedź dam publicznie, bo przyda się wszystkim zainteresowanym: noclegi zarezerwowane są w internacie OHP, na ulicy Sobieskiego (żadne zadupie, prawie centrum miasta). numeru niestety nie znam...
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
oksal

Post autor: oksal »

Powinienem trafić na Sobieskiego, jakby co to będę wołać;)
Awatar użytkownika
Tomek Aleksinski

Post autor: Tomek Aleksinski »

Wszystkim Zjazdowiczom zycze udanej imprezy w Tczewie!
Awatar użytkownika
rczarnec

Post autor: rczarnec »

Przyłączam się do słów Tomka. Niestety po raz kolejny sprawy zawodowe kierują mnie na inny kontynent. Czy wrzesień będzie w przyszłości także miesiącem spotkań? Szkoda (dla mnie) bo to również miesiąc służbowych wyjazdów.
Pozdrowienia
Robert Czarnecki
Awatar użytkownika
Kon_Bar

Post autor: Kon_Bar »

pozdrowienia dla wszystkich Kogowiczow od dyskutujacych w pokoju 54 w internacie ;)
Adam70
Oksal
Zbyszek
Kagra
Dziadek
RomekS
Grzegorz
Mirek
Kon_Bar
&
stadko zubrow
ODPOWIEDZ