Kamienie a sprawa Słoni

Zmiany na stronie i inne związane z witryną.

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jaxa

Re: Kamienie a sprawa Słoni

Post autor: jaxa »

a ja wprowadziłem zmiany w swoim profilu na starej Kodze (odnośniki prowadzą już do nowej), czy mógłbym w związku z tym prosić o ponowną migrację mojego profilu?
OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ - NAJLEPIEJ OD POCZĄTKU !!!
w szkutni: ObrazekObrazek ...i przy kei: ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

Karrex pisze:Nieaktywne wszystkie odsyłacze, które odsyłały do postów na forum Kogi.
Jak np. Spis relacji Jerrego.

w weekend zajmę się tą sprawą i uaktualnię linki.
p.s. podoba mi się możliwość ukrywania sygnaturek.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
kogaadmin
Site Admin

Post autor: kogaadmin »

maciejza pisze:RSS?

Zrobione. Brakujące posty sprawdzę jutro z rana.
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

jaxa pisze:a ja wprowadziłem zmiany w swoim profilu na starej Kodze (odnośniki prowadzą już do nowej), czy mógłbym w związku z tym prosić o ponowną migrację mojego profilu?

Możesz to zrobić sam manualnie korzystając z linku:
ucp.php?i=173
Lub wchodząc w: Ustawienia Forum i zakładka forum (tak, nie było tego ;))
Pozdrawiam.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
bartes123

Post autor: bartes123 »

Radku, patrząc na ilość gościów przeglądających forum, może warto byłoby wprowadzić coś takiego jak na rosyjskim albo błękitnym forum? Do działów szczególnie "atrakcyjnych wizualnie" dostęp po zalogowaniu się? Chociaż jaki oni widzą tego cel, to nie wiem...

Aha i jeszcze jest mały kłopot z rejestracją - wszyscyśmy się zarejestrowali 4 grudnia 2010 roku...
Awatar użytkownika
jaxa

Post autor: jaxa »

jeśli można jeszcze coś zasugerować, to otwieranie linków w nowych oknach, zwłaszcza linków zewnętrznych, choć i te wewnętrzne do innych relacji... no ale po co ma się prawy palec? :)
OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ - NAJLEPIEJ OD POCZĄTKU !!!
w szkutni: ObrazekObrazek ...i przy kei: ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Hadżi
Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Hadżi »

Witam!

Nie wiem jak innym ale mnie brakuje takiej małej ikonki pod listą ostatnich wypowiedzi, chodzi mi o ikonkę "budzika". Po dłuższym czasie kiedy nie zaglądałem na forum klikałem na nią i ileś tam dni wstecz mogłem odczytać wszystkie wiadomości jakie mi umkneły. Teraz tego nie ma i trzeba dużo czasu stracić aby do nich dotrzeć. To podwójne logowanie też jest wkurzające. Nie wiem w jakim ono jest celu. Raz się zalogowałem i powinienem poruszać się po całym forum bez problemu, a nie co chwilę się logować.

Pozdrawiam

"Hadżi"
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
Awatar użytkownika
korasonek

Post autor: korasonek »

Hadżi pisze:Witam!

Nie wiem jak innym ale mnie brakuje takiej małej ikonki pod listą ostatnich wypowiedzi, chodzi mi o ikonkę "budzika". Po dłuższym czasie kiedy nie zaglądałem na forum klikałem na nią i ileś tam dni wstecz mogłem odczytać wszystkie wiadomości jakie mi umkneły. Teraz tego nie ma i trzeba dużo czasu stracić aby do nich dotrzeć. To podwójne logowanie też jest wkurzające. Nie wiem w jakim ono jest celu. Raz się zalogowałem i powinienem poruszać się po całym forum bez problemu, a nie co chwilę się logować.

Pozdrawiam

"Hadżi"

Jak wejdziesz na stronę główną forum to masz na górze pod listą ostatnich postów linki do:
Zobacz posty bez odpowiedzi
Zobacz nieprzeczytane posty
Zobacz nowe posty
Zobacz aktywne tematy

Jak klikniesz na "zobacz nowe posty" to wyświetlą Ci się wszystkie nowe posty od ostatniego logowania.
Jak klikniesz w "zobacz nieprzeczytane" to wyświetlą się wszystkie które nie otwarłeś.
Na logowanie też jest sposób:
Trzeba zaznaczyć "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" i automatycznie będzie Cię logować.
Pozdrawiam
Piotr

"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." (Albert Einstein)
Awatar użytkownika
maciejza

Post autor: maciejza »

korasonek pisze: Jak wejdziesz na stronę główną forum to masz na górze pod listą ostatnich postów linki do:
Zobacz nowe posty
Zobacz aktywne tematy

Jak klikniesz na "zobacz nowe posty" to wyświetlą Ci się wszystkie nowe posty od ostatniego logowania.

Co nie zmienia faktu że przydałby się guzik 'otworz wszystkie nieprzeczytane w nowym oknie/zakładce"
Awatar użytkownika
Hadżi
Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Hadżi »

Witam!

korasonek pisze:
Jak wejdziesz na stronę główną forum to masz na górze pod listą ostatnich postów linki do:
Zobacz nowe posty
Zobacz aktywne tematy
Jak klikniesz w "zobacz nieprzeczytane" to wyświetlą się wszystkie które nie otwarłeś.
Na logowanie też jest sposób:
Trzeba zaznaczyć "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" i automatycznie będzie Cię logować.

Zalogowałem się na stronie głównej i wchodzę na "Forum" i co widzę? [Zobacz posty bez odpowiedzi] i [Zobacz aktywne tematy]. Pozostałe [Zobacz nieprzeczytane posty ] i [Zobacz nowe posty] zobaczysz dopiero po powtórnym zalogowaniu. Ja nie chcę być automatycznie logowany przy każdym wejściu. Logowanie jest mi potrzebne wówczas kiedy chcę napisać wiadomość, zamieścić nowy wpis w relacji, odczytać pocztę lub uczestniczyć w dyskusji na SB. Do czytania wypowiedzi innych nie mam potrzeby się logować.

To okno do redagowania wypowiedzi też mogło by być większe w dół, do samej ramki, bo jest na tyle miejsca.

Pozdrawiam

"Hadżi"
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
ODPOWIEDZ