Kamienie a sprawa Słoni

Zmiany na stronie i inne związane z witryną.

ODPOWIEDZ
myszor

Re: W sprawie nowej KOGI

Post autor: myszor »

Jeszcze się taki nie narodził co by Wszystkim dogodził :)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
halny55

Post autor: halny55 »

Myszorku, a ja się urodziłem i wszystkim dogodziłem. Tak przynajmniej gadały...a może udawały?
A nowa koga? Niech się ma dobrze.
Kłaniam się
Jurek

Obrazek
Awatar użytkownika
bartes123

Post autor: bartes123 »

Panowie, nie róbmy sobie jaj. Mi nie chodzi o stateczek z medaliku, to wiem, że to koga. Ale o ten w prawym górnym rogu. To jak tam jest koga, to gdzie ma kasztela dziobowego???
A co do www.koga.net.pl, cóż, jest jak jest. Mogłyby się gdzieś pojawiać informacje o pw. Grupy i przyjaciele mnie ani ziębią ani grzeją. I tak dobrze że nie ma śledzika ani pana gąbki... I nikt nie odpowiada w quizach na pytania o to ile panien bym zaliczył (facebook)...
Ale admirała się dosłużyłem, zasłużenie czy nie to już nie wnikam, a teraz mnie zdegradowano. To boli troszeczkę...
:D
Awatar użytkownika
pdyner

Post autor: pdyner »

Przepraszam, że pytam. Czy jest gdzieś w czeluściach forum legenda do tych szachownic, co to są przy każdym wątku. Domyślam się, że migające oznaczają nowy post w danym wątku, ale do tego niektóre są zielone inne czarne a jeszcze inne z gwiazdką ??? :roll:
Pozdrawiam Przemek
Awatar użytkownika
michał 2

Post autor: michał 2 »

Wwitam
Pytania do administracji;
1. Czy spis tematów forum jest aktualny ? Nie mogę wejść na skróty w interesujący mnie w danej chwili temat co dawniej ułatwiało poszukiwania.
2. W starszych relacjach są linki do innych relacji lub stron też nie funkcjonują. Czy na nowej wersji KOGI tak pozostanie czy tylko sprawa czasu by to uruchomić ? Czy to wina ostawień na moim komputerze ?
pozdrawiam
Awatar użytkownika
bartes123

Post autor: bartes123 »

To co to za statek na tej Kodze??? Tam gdzie jest napisane co to za portal???
Awatar użytkownika
Zbyszek

Post autor: Zbyszek »

Radku dalej będę marudził. Czy nie można by przywrócić pięknego obyczaju ze starej kogi, że jak dostajesz wiadomość na PW to się wyświetla powiadomienie, kiedyś to było po zdjęciem, a teraz mogło by się pojawiać zamiast napisu PW u góry. Ja to widzę tak:

koga startowa.jpg
Pozdrawiam!!!
Sienki

Post autor: Sienki »

A ja bym się chciał spytał czy pliki z działu "Pliki do pobrania" będzie można pobrać? Pytam ponieważ od pewnego czasu przy próbie ściągnięcia któregokolwiek pliku skutkuje powrotem do strony pobierania i komunikatem "Plik jest na tym serwerze niedostępny".

Pozdrawiam:).
Awatar użytkownika
Karrex

Re: Kamienie a sprawa Słoni

Post autor: Karrex »

W części społecznościowej (wydarzenia na pierwszej stronie) pojawiają się komunikaty
cyt.
User dodał(a) nowy komentarz do grupy: iks
ale w komunikatach do wydarzeń w grupie już są dwa błędy
cyt.
User dodał nową komenatrz w wydarzeniu grupy, igrek
Pozdrawiam
Karol

W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux

Pozłotnictwo

Obrazek
Awatar użytkownika
Paliwiak1

Post autor: Paliwiak1 »

Witam wszystkich

Mam może banalne pytanie, ale nie mogę znaleźć gdzie zmienia się podpis. Wiem, że już kiedyś go poprawiałem na nowej kodze, ale teraz mi to uciekło :cry:
Z poważaniem Paliwiak
ODPOWIEDZ