Holk Gdański według MM

Dział poświęcony modelarstwu kartonowemu i kartonowo-fornirowemu plus inne techniki pokrewne
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jaxa

O:Holk Gdański według MM

Post autor: jaxa »

No całkiem, całkiem (linki super) :)
Ja bym zakrył to środkowe załamanie naklejając np. takie beleczki jak te na rufie (kupno jeszcze jednego "Małego Modelarza"?). Zastanawiałem się nad innymi rozwiązaniami, ale takie wydaje mi się najlepsze/najłatwiejsze. Oczywiście jak nie chcesz nic z tym robić, to nie musisz - Twój wybór, ale ja bym nad kadłubem jeszcze popracował. W sumie to Twój pierwszy model, a z doświadczenia wiem, że pierwszy=szkoleniowy, choć ten wygląda nie najgorzej.
Pozdrawiam ;)
OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ - NAJLEPIEJ OD POCZĄTKU !!!
w szkutni: ObrazekObrazek ...i przy kei: ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Viluir

Post autor: Viluir »

Witam!:woohoo: :woohoo:

W poniedziałek doszła do mnie najcudowniejsza paczka świąteczna :):side: Oto jej zawartość:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Najwspanialsze pod słońcem bloczki i linki od Pana Mirka :):kiss: Gładkie, równiutkie, maluteńkie, 0 strzępków z drewna, 1000% precyzji - po prostu CUDO I MIÓD Linki to samo :) :woohoo: :woohoo: :woohoo: To będą najwspanialsze elementy Holka który na samą myśl o nich chciałby skakać z radości :) jeżeli ktoś jest na etapie olinowania, nie ma bloczków ani linek a sam nie umie zrobić to bez wahania składać zamówienia do Pana Mirka bo LEPSZYCH BLOCZKÓW i LIN NIŻ JEGO NIE BYŁO, NIE MA I NIE BĘDZIE!!! TO SA NAJWSPANIALSZE BLOCZKI I LINKI NA CAŁYM ŚWIECIE!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Pozdrawiam:woohoo:
Paulina
:woohoo:
W stoczni:
Holk Gdański(MM)
ORP Iskra - mikro flota :)
Awatar użytkownika
OSTOJA

Post autor: OSTOJA »

Jestem pod wrażeniem - podasz cenę przesyłki?. W takim razie prace przy Holku powinny ruszyć "z kopyta". Czego serdecznie życzę.
STEP BY STEP
Pośpiech jest wskazany tylko przy jedzeniu ze wspólnej miski, przy łapaniu pcheł oraz przy biegunce.
ODPOWIEDZ