W obliczy nerwowej atmosfery w jakiej to znalazła się dżonka postanowiłem zejść do stoczni, ostro popracować i pokazać, dlaczego ten model jest taki wdzięczny i dlaczego każdy początkujący, jak ja powinien od niego zacząć. Dość dużo fotek a to ze względu na zdjęcia z lampą i bez, aby pokazać i szczegóły i barwę drzewa.
:pinch: Chciałbym również zaznaczyć, że nie korzystałem dzisiaj z żadnych wspomagaczy:pinch: !!!
No to jedziemy z fotkami:
i edycja...

No to tyle na dziś. NA zakończenie dnia chciałbym podziękować Sławkowi za możliwość konstruowania tego modelu - czę się dzięki niemu wielu rzeczy, które normalnie nie przyszłyby mi do głowy.
Chciałbym również poprosić kolegów o zaprzestanie kłótni i sporów a skoncentrowanie się na modelowaniu - ostatnio tak mało relacji!!!
A teraz pożegnam się z wami w japonskim języku - dżonka jest chinska co prawda, a ja będę pisał po japońsku, ale nowi i młodzi internetowicze i tak pomyslą że jestem so cool :silly:
Domo Arigato Nintendo, Kung-Fu Fu-Manchu Karate, Shotokan Taekwon-do! Ninja Jujitsu, Sumo Honda Judo, Yamaha!!!
Ps. Jutro zamierzam olejować dżonksa. I będą wspomagacze...
Hokkaido Katana!