Relacja z budowy XXX
- kagra
Re: Relacja z budowy XXX
Ryszard,serdeczne gratulacje.Szkoda,że to już...A może nie szkoda,bo wierzę,że nasze oczy będą świadkami następnej perełki.Znając Cię nie pójdziesz na modelarską emeryturę i zaczniesz następny wspaniały projekt.I dopóki zdrowie pozwoli,czego Ci z całego serca życzymy,my tak już mamy,że nie spoczniemy aż dojdziemy...Serdecznię Cię pozdrawiam.Dziękuję,że dane mi było oglądać Prinsa osobiście.K.
- krzysztof
Tak żałuję, że świetna relacja się skończyła, ale z drugiej strony zakończenie modelu i to takiego modelu przez duże "M" to sprawa wyjątkowa - toteż serdecznie gratuluję.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
-
Cudo . Serdecznie gratuluje .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Kazek
Ryszardzie wspaniały model zbudowałeś jestem pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności i talentu.
Cała relacja była znakomita co pozwoliło korzystać z tak przekazanej dla nas wiedzy dziękuje ci za to i mam nadzieje że na tym nie skończysz .Życzę zdrowia i czekam na więcej .
Cała relacja była znakomita co pozwoliło korzystać z tak przekazanej dla nas wiedzy dziękuje ci za to i mam nadzieje że na tym nie skończysz .Życzę zdrowia i czekam na więcej .
Pozdrawiam Kazik 

- kejsi
Gratuluję wykonania pięknego modelu. Życzę zdrowia i rozpoczęcia następnego modelu.
Pozdrawiam Kazimierz.
Pozdrawiam Kazimierz.
- mjk
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twych umiejętności i talentu.
Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę.
Marek Kasprzak
Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę.
Marek Kasprzak
- Siberian
Przepiękny model, piękna gablota. A ta Carolina wygląda jak szalupa do tego Księcia, choć skala pewnie ta sama.
Gratuluję.

Gratuluję.
Pozdrawiam, Wojtek.
- ryszardw
Dziękuję kolegom za pomoc bo wielu problemów sam nie byłem w stanie rozwiązać,za wsparcie za miłe słowa za cierpliwość bo ta budowa trwała 10 lat.Myślę że to nie ostatnia relacja choć na następną trochę trzeba będzie poczekać.R
- PawelCH
Witam
Gratuluje ukończenia budowy. Model piękny i prezentuje się bardzo okazale.Fajnie, że i Karolina doczekała się gabloty. Życzę dużo zdrówka i z niecierpliwością czekam na kolejną wspaniałą budowę i relację na forum.
pozdrawiam serdecznie
paweł
Gratuluje ukończenia budowy. Model piękny i prezentuje się bardzo okazale.Fajnie, że i Karolina doczekała się gabloty. Życzę dużo zdrówka i z niecierpliwością czekam na kolejną wspaniałą budowę i relację na forum.
pozdrawiam serdecznie
paweł
Paweł
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam.
Gratulację. Kawał porządnej modelarskiej roboty. Tylko nie rozbijaj szampana o burtę
Gratulację. Kawał porządnej modelarskiej roboty. Tylko nie rozbijaj szampana o burtę

Pozdrawiam serdecznie Piotr