Wielka galeona Zygm.Augusta
- kagra
O:SMOK-Wielka Galeona Zygm.Augusta
Jurek, ja nie piję to chłopaki:) :)
- stefan
No Kazik! śliczny smoczuś:) ale...
Wiesz, nie żebym się czepiał...moim skromnym...fajniejszy by ten smok był kiedy byś jemu jakie łuski zrobił. Jak robiłem węża do hiacynta, to łuski wygniatałem lekko stępionym, półokrągłym dłutkiem.
Wiesz, nie żebym się czepiał...moim skromnym...fajniejszy by ten smok był kiedy byś jemu jakie łuski zrobił. Jak robiłem węża do hiacynta, to łuski wygniatałem lekko stępionym, półokrągłym dłutkiem.
- kagra
Masz chyba rację Stefan.To jeszcze da się zrobić już na koszu.Delikatne nacięcia i przeciągnąć jeszcze raz tuszem.
Pozdrawiam.Kazimierz
Pozdrawiam.Kazimierz
- ryszardw
Baardzo sympatyczny smoczus Musiałes być pod wpływem Shreka 2 A może to smoczyca Pozdrawiam R
- kagra
:) :)
Rysiek,to chyba smok.Nie ma tych krągłości.Chociaż by to ciekawie wyglądało:laugh:
Pozdrawiam.Kazimierz
Rysiek,to chyba smok.Nie ma tych krągłości.Chociaż by to ciekawie wyglądało:laugh:
Pozdrawiam.Kazimierz
- kagra
Witam!
Przeskok na drugą stronę w kierunku rufy.
Żeby Zygmunt August wiedział że to jego własność, umieściłem na pawęży orła z jego inicjałem.
Trochę przyozdobiłem no i pora brać się za dokończenie wyposażenia pokładu i za szalupę.
Pozdrawiam.Kazimierz

Przeskok na drugą stronę w kierunku rufy.
Żeby Zygmunt August wiedział że to jego własność, umieściłem na pawęży orła z jego inicjałem.
Trochę przyozdobiłem no i pora brać się za dokończenie wyposażenia pokładu i za szalupę.
Pozdrawiam.Kazimierz

- ryszardw
Orzeł wyszedł Ci rewelacyjnie latarnia tez A może by posadzic pod nią piękną księżniczkę Pozdrawiam R
- stefan
ryszardw napisał:
No, istotnie, koparka mi opadła:)
A możesz przybliżyć sposób wykonania? jaki materiał itd...
Orzeł wyszedł Ci rewelacyjnie latarnia tez A może by posadzic pod nią piękną księżniczkę Pozdrawiam R
No, istotnie, koparka mi opadła:)
A możesz przybliżyć sposób wykonania? jaki materiał itd...
- kagra
Cześć.
Nie mogę tam nikogo sadzać boby Baśka Radziwiłówna oczy jej wydrapała:laugh:
Nie mogę tam nikogo sadzać boby Baśka Radziwiłówna oczy jej wydrapała:laugh:
- kagra
Stefan taki zdolny to ja nie jestem. Latarnia jest z naszego sklepiku po odpowiedniej modyfikacji.
Prezentuje się całkiem nieżle.Orzeł też modyfikowany komputerowo, napuszczony pokostem aby nie było widać za bardzo że to druk.
Pozdrawiam.Kazimierz
Prezentuje się całkiem nieżle.Orzeł też modyfikowany komputerowo, napuszczony pokostem aby nie było widać za bardzo że to druk.
Pozdrawiam.Kazimierz