Może sie nie znam ale jeśli to ma być model RC czyli to będzie pływało na wodzie to poszycie z drewna czy szkielet z balsy rozmięknie i zatonie?
Jak przyglądam się relacji to wygląda mi to na zwykły model z drewna który ładnie będzie sobie stal na podstawce gdzieś;)
Wodnik RC
- mychaciu
O:Wodnik RC
"Jeśli chcesz zbudować w miarę poprawnie jakiś model, to lepiej zacznij ćwiczyć, jak sie najwyższy nadTObą zlituje to może za setnym razem sie uda...[/quote]"
Mysle, ze tym "najwyzszym" jestes Ty.- wiec zlituj sie w koncu- zaczalem cwiczyc, to jest pierwszy raz-
jeszcze 99- moze;)
[/img]

Mysle, ze tym "najwyzszym" jestes Ty.- wiec zlituj sie w koncu- zaczalem cwiczyc, to jest pierwszy raz-
jeszcze 99- moze;)

[/img]

- stefan
mychaciu napisał:
NIE! to nie ja,...nie bluźnij synu...
""Jeśli chcesz zbudować w miarę poprawnie jakiś model, to lepiej zacznij ćwiczyć, jak sie najwyższy nadTObą zlituje to może za setnym razem sie uda...
Mysle, ze tym "najwyzszym" jestes Ty.- wiec zlituj sie w koncu- zaczalem cwiczyc, to jest pierwszy raz- jeszcze 99- moze;)
NIE! to nie ja,...nie bluźnij synu...
- Emilius
mychaciu a powiedz Ty mi dla czego ten Wodnik ma RC w tytule tematu?
- mychaciu
Bo to bedzie RC tylko troche cierpliwosci.
- PanLipazMiodem
Widząc postęp prac, myślę skromnie, że wielu niedowiarków będzie zaskoczonych:woohoo:
Nie wiem czy to się wszystko nie rozpadnie po wyrzuceniu tych wręg....jeżeli nie, to będzie chyba z tego RC:) ...chociaż z niedowierzaniem oglądałem zdjęcia jak wypruwasz flaki z tej łajby:woohoo:
Mychaciu, niektórzy zapodają Ci pewne "żaluzje", że tego nie skończysz....Ja w Ciebie wierzę.
Tak trzymaj.
Pozdrawiam.
Przemek.
EDIT: Wiem że model nie zaczął być budowany 15 marca tylko wcześniej...Karrex też zastosował retrospekcję przy swoich postach dotyczących Santissimy
Nie wiem czy to się wszystko nie rozpadnie po wyrzuceniu tych wręg....jeżeli nie, to będzie chyba z tego RC:) ...chociaż z niedowierzaniem oglądałem zdjęcia jak wypruwasz flaki z tej łajby:woohoo:
Mychaciu, niektórzy zapodają Ci pewne "żaluzje", że tego nie skończysz....Ja w Ciebie wierzę.
Tak trzymaj.
Pozdrawiam.
Przemek.
EDIT: Wiem że model nie zaczął być budowany 15 marca tylko wcześniej...Karrex też zastosował retrospekcję przy swoich postach dotyczących Santissimy
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Widząc postęp prac, jedno kłamstewko w tym wszystkim widzę :
mychaciu w profilu napisał:
Z ukłonami
Andrzej Korycki
mychaciu w profilu napisał:
... W wolnym czasie (ktorego mam baaardzo malo) zajmuje sie moim hobby- modelarstwem szkutniczym.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
-
Witaj . Powiedz mi jakiego "dziewa" używasz , bo nie jestem w tym mocny {w rozróżnianiu}. Pozdrawiam .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- mychaciu
Pierwsza warstwa to balsa 1,5mm, ktora przeciagnalem kaponem i farba olejna. Na to poszedl fornir debowy 1,5mm. Calosc wyszpachlowalem mieszanka lakieru akrylowego i trocin. Po wypruciu flaczkow skorupa byla stabilna jak diabli! Aczkolwiek zostawilem trzy wregi zabespieczajace (w razie "w"):)
- mychaciu
Andrzeju te zdjecia sa z wczesniejszych prac, poniewaz buduje go juz od roku. Dziennie niestety moge poswiecic na niego niecale dwie godzinki.