Cześć Mati,
przeglądnąłem całą relacje od deski do deski - no i czekam na kolejne strony, z niecierpliwością.
Jestem pod ogromnym wrażeniem, podziwiam Twoją pracę i bardzo dużą wiedzę, którą tutaj przedstawiłeś będę się starał ją wykorzystywać w moich modelach.
Twój warsztat jest niesamowity, podziwiam modelarzy z kogi już jakiś czas - sam działam - z dżonką - to wiesz podpowiadałeś za co wielkie dzięki. ( swoją drogą liczę na więcej uwag i wskazówek).
Teraz wiem, że na Tobie również warto, a nawet trzeba się wzorować - duży szacunek- jeszcze raz gratuluję, czekam na więcej i do "usłyszenia".
Pozdrawiam Damian.
Papegojan
- mati
- Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am
Re: Papegojan 1:48
Ogłoszenia parafialne!!
Ja niżej podpisany jestem zmuszony zawiesić budowę modelu na okres dość długi... na pewno 6 miesięcy... ale to w optymistycznej wersji... ta gorsza (przynajmniej dla mnie) może być liczona w latach...
Nasz kraj nie pozwolił mi... sommelierowi zarabiać godnych pieniędzy więc opuszczam polski rynek pracy i zaczynam karierę na Queen Mary 2 w wyżej wymienionym zawodzie...
Z wielkim bólem Papegojan został zapakowany w trumienkę celem uniknięcia kurzu...
Wszystkim kibicującym dziękuję... ale jeszcze tu wrócę... i model na pewno zostanie skończony...
Życzę Wam Wspaniałym Modelarzom wytrwałości i do zobaczenia
Pozdrawiam
Mateusz
Ja niżej podpisany jestem zmuszony zawiesić budowę modelu na okres dość długi... na pewno 6 miesięcy... ale to w optymistycznej wersji... ta gorsza (przynajmniej dla mnie) może być liczona w latach...
Nasz kraj nie pozwolił mi... sommelierowi zarabiać godnych pieniędzy więc opuszczam polski rynek pracy i zaczynam karierę na Queen Mary 2 w wyżej wymienionym zawodzie...
Z wielkim bólem Papegojan został zapakowany w trumienkę celem uniknięcia kurzu...
Wszystkim kibicującym dziękuję... ale jeszcze tu wrócę... i model na pewno zostanie skończony...
Życzę Wam Wspaniałym Modelarzom wytrwałości i do zobaczenia

Pozdrawiam
Mateusz
The world is yours...
-
Wielka to strata 
Ale jesteś młody i zarabiaj porzadną kasę na lepsze jutro . Wrócisz i zbudujesz nie jeden jeszcze model . Gratuluje takiej pracy !
Nie jeden z Nas tak by chciał pracować .
Życzę Ci powodzenia i awansu na kapitana

Ale jesteś młody i zarabiaj porzadną kasę na lepsze jutro . Wrócisz i zbudujesz nie jeden jeszcze model . Gratuluje takiej pracy !
Nie jeden z Nas tak by chciał pracować .
Życzę Ci powodzenia i awansu na kapitana

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Romanov
Ja sie ciesze! Mati, bo w koncu chociaż Ty bedziesz miał normalne pieniadze i normalne życie.
Z całego serca życze powodzenia najażniejsze zebyś był zadowolony z własnego życia . Panowie On teraz bedzie mógł kupić sobie nie model a orginał i oto chodzi
)
Pozrdrawiam
ps. napisz czasami do nas i podeslij jakąś fotkę.
Z całego serca życze powodzenia najażniejsze zebyś był zadowolony z własnego życia . Panowie On teraz bedzie mógł kupić sobie nie model a orginał i oto chodzi

Pozrdrawiam
ps. napisz czasami do nas i podeslij jakąś fotkę.
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
- Killim
Witam, wielka to strata dla nas wszystkich
ale ja to doskonale rozumiem niejednokrotnie byłem zmuszony opuszczać nasz kraj
w poszukiwaniu pracy. 17 lat nauki a i tak człowiek musi emigrować
Życzę powodzenia i jestem pewien że za rok, dwa a może 10 doczekamy się wodowania
twojej papugi
.
Pozdrawiam serdecznie

ale ja to doskonale rozumiem niejednokrotnie byłem zmuszony opuszczać nasz kraj
w poszukiwaniu pracy. 17 lat nauki a i tak człowiek musi emigrować

Życzę powodzenia i jestem pewien że za rok, dwa a może 10 doczekamy się wodowania
twojej papugi

Pozdrawiam serdecznie
W Stoczni:
Santa Leocadia
W Porcie:
Szmaka
Santa Maria
Kamil
Santa Leocadia
W Porcie:
Szmaka
Santa Maria
Kamil
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Mati... powodzenia i ... wszystko przed Tobą.
Myślę że na tym "okręcie" maja Internet...
to "jakiś pozdrówek" będziemy oczekiwać niecierpliwie.
No i o Kodze nie zapominaj.
Gratulacje serdeczne.
Myślę że na tym "okręcie" maja Internet...
to "jakiś pozdrówek" będziemy oczekiwać niecierpliwie.
No i o Kodze nie zapominaj.
Gratulacje serdeczne.
- oksal
Wiesz, Mateusz, czytając Twojego posta, gdzieś w duszy zabrzmiały dawne marzenia o wolności. Zazdroszczę Ci Twojej odwagi w decyzji. Może jak się już urządzisz po pierwszym rejsie, i pokażesz "staremu" co potrafisz, to a nóż jakiś kąt w warsztacie pokładowym Ci dadzą. Zrób po pierwszym rejsie "staremu" np. Santa Marie i jest już Twój:)) Powodzenia.
- pose
Powodzenia
pozdrawiam Tomek
pozdrawiam Tomek
- krzysztof
Qeen Mery 2 - czekamy na relację zdjęciową pływającego pałacu. Powodzenia Kolego, Twej relacji nie wkładam ad acta. Czekam na dalszy ciąg, z pewnością kiedyś nastąpi.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- Michal87
Wielka to szkoda Mati, ale coz takie zycie,
zycze powodzenia!!!
PS mam nadzieje ze sie nie przezucisz na nowoczesne jednostki
PSII uwazaj na gory lodowe!!! pozdrawiam
zycze powodzenia!!!
PS mam nadzieje ze sie nie przezucisz na nowoczesne jednostki
PSII uwazaj na gory lodowe!!! pozdrawiam