Witam
Tadeusz dlaczego uparcie twierdzisz ze są dwa rodzaje Furt , to Twoje słowa i nie zaprzeczysz , źle odczytałeś rysunek i tyle pierwsza furta na rysunku kończy się z krawędzią wręgi a Ty to odczytałeś ze to jest krawędź furty i tu cały problem co ma do tego kolorystyka , furty powinny być tak wycięte jak to jest na planach !!!! a Ty chcesz zmienić cos bo tak Tobie zwyczajnie jest na rękę
La Salamandre w skali 1:24
- rychenko
Re: La Salamandre w skali 1:24
Pozdrawiam Ryszard
- tadheus
Rysiu, nie kompromituj się tym wpisem. Piszesz i za bardzo nie wiesz o czym.
Pozdrawiam, Paweł.
- kagra
Nie wytrzymałem.
Thaddheuss jest mistrzem w gmatwaniu relacji i cięzko nadążyć z jego rozumowaniem.

Ostatnio zmieniony 23 lut 2014, 21:32 przez kagra, łącznie zmieniany 1 raz.
- rychenko
Witam
Co do kompromitacji to sam najlepiej powinieneś wiedzieć Tadeusz jak to jest bo sam się skompromitowałeś i Malo tego nie umiesz się przyznać bo przez gardło by Tobie nie przeszło ze TY mógłbyś czegoś nie umieć albo cos spierdzielić nie pierwszy raz zresztą jest taka sama historia .
Ty masz zaznaczone grubą czerwoną linia w rysunku to jest krawędź Wręgi a nie Furty jak to Ty odczytałeś i wmawiasz jeszcze nam ze są dwa rodzaje furt wiec nie pierdziel mi tu ze się kompromituje lepiej naucz się dobrze czytać plany !!!!
Co do kompromitacji to sam najlepiej powinieneś wiedzieć Tadeusz jak to jest bo sam się skompromitowałeś i Malo tego nie umiesz się przyznać bo przez gardło by Tobie nie przeszło ze TY mógłbyś czegoś nie umieć albo cos spierdzielić nie pierwszy raz zresztą jest taka sama historia .
Ty masz zaznaczone grubą czerwoną linia w rysunku to jest krawędź Wręgi a nie Furty jak to Ty odczytałeś i wmawiasz jeszcze nam ze są dwa rodzaje furt wiec nie pierdziel mi tu ze się kompromituje lepiej naucz się dobrze czytać plany !!!!
- Załączniki
-
- furty1.jpg (28.18 KiB) Przejrzano 4172 razy
Pozdrawiam Ryszard
- tadheus
No i znowu się chłopie kompromitujesz, bo to co zaznaczyłeś po prawej stronie to jest wstawiona sciana boczna furty , która wypełnia przestrzeń międzywręgową.
A odnośnie koloru drewna to przy drewnianym modelu żaglowca jest to bardzo ważne. Tu nie idą kilogramy szpachli i farby.
A odnośnie koloru drewna to przy drewnianym modelu żaglowca jest to bardzo ważne. Tu nie idą kilogramy szpachli i farby.
Pozdrawiam, Paweł.
-
Paweł czy Ty to tak wyciąłeś bom już zgłupiał ?!!!
- Załączniki
-
- 20140223_174841 %28Kopiowanie%29 (1).jpg (46.39 KiB) Przejrzano 4139 razy
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- rychenko
Witam
Nie chce mi się dalej już z Toba Tadeusz gadać masz wszystkich za idiotów , ludzi tu na Kodze którzy od lat robią piękne modele i od których mógłbyś się czegoś jednak nauczyć ale Twoje EGO jest tak ogromne ze miejsca na serwerze by nie starczyło , co do szpachli to jak tak dalej będziesz budował to będziesz faktycznie jej potrzebował kilogramy !!!!
Nie chce mi się dalej już z Toba Tadeusz gadać masz wszystkich za idiotów , ludzi tu na Kodze którzy od lat robią piękne modele i od których mógłbyś się czegoś jednak nauczyć ale Twoje EGO jest tak ogromne ze miejsca na serwerze by nie starczyło , co do szpachli to jak tak dalej będziesz budował to będziesz faktycznie jej potrzebował kilogramy !!!!
Pozdrawiam Ryszard
- Wojtek-Sos
Czytam i czegoś nie rozumiem. Moje pytania są na rysunkach.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
- tadheus
- tadheus
tak Myszor tak wyciąłem, aby w całości z gruszy zrobić, ale niektórzy nie łapią dalej o co chodzi.
Udają ,albo mają problemy ze zrozumieniem tematu.
Udają ,albo mają problemy ze zrozumieniem tematu.
Pozdrawiam, Paweł.