"STRAŻAK-3"

Relacje z budowy tych jednostek
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tomsonikkk

Re: "STRAŻAK-3"

Post autor: Tomsonikkk »

Kurcze tak się zastanawiam czego Tobie zazdrościć bardziej Tokarki czy umiejętności ? :D
A tak na serio to co robisz robi naprawdę mega wrażenie
Awatar użytkownika
rychenko

Post autor: rychenko »

Witam
Tomek Tokarki to być może i mógłbyś mi zazdrościć choć pewnie z czasem i Ty takową będziesz miał bo jest bardzo przydatna do naszego hobby , a umiejętności to nie masz mi co zazdrościć bo patrząc na twoje chociażby ostatnie prace to umiejętności Tobie nie brakuje.
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
rychenko

Witam
Kolejny element udało się sklecić :lol: , stojaki na Tratwy pneumatyczne.
Załączniki
Dsc_03.jpg
Dsc_02.jpg
Dsc_01.jpg
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
mati
Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am

Post autor: mati »

Rysio cwaniaczku ty jeden z pekaesów... wirtuozie polskiego lutownictwa i precyzji... Chylę czoła... Na prawdę. Jestem pełen podziwu (zresztą za pewne nie tylko ja) co do Twoich poczynań. Myślę, że p. Władysław Herbuś również...

Pozdrawiam
Mateusz
The world is yours...
Awatar użytkownika
jeskom

Post autor: jeskom »

super te elementy są polutowane, ciekawa metoda lutowania relingu (muszę ją sobie też zastosować :D )
Awatar użytkownika
rychenko

Witam
Oj Mati nie musisz mi tu kadzić bez tego i tak dostaniesz ten obiecany „asfalt” :lol: , dobrze wiesz bo sam miałeś okazję widzieć model Pana Herbusia ze nawet się nie zbliżyłem z wykonaniem do niego i pewnie się nie zbliżę.
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Rysio ja Ci tam kadzić nie będę bo wiadomo ze robisz znakomicie ale tak profilaktycznie powiem że mi się bardzo podoba co byś wiedział i jak byś się zastanawiał czy mi wysłać te deseczki z olchy :D
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
Romanov

Post autor: Romanov »

Jako że z zazdrości pękam nic nie napiszę !!!
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
myszor

Post autor: myszor »

Zgadza się Roman nie ma co pisac tylko trza podziwiać .
Ale z drugiej strony to beszczelnosc Rysia przekracza ludzkie pojęcie aby tak robic dokladniei dolowac Nas modelarzy swoją pracą .
Poprostu nie ma sie do czego doczepić i to jest tragedia:(
Gratuluje .
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
rychenko

Witam lutowania ciąg dalszy , spawacze przystąpili do montażu kolejnych fragmentów relingu wraz z zamontowanymi na nich stojakami do wiader, lampą pozycyjną , skrzynka na węże P.Poż. całość spasowana już do pokładu i pomalowana będzie teraz czekała w kolejnym kartoniku na końcowy montaż .
Załączniki
Dsc_01.jpg
Dsc_02.jpg
Dsc_03.jpg
Dsc_04.jpg
Dsc_05.jpg
Dsc_06.jpg
Dsc_07.jpg
Pozdrawiam Ryszard
ODPOWIEDZ