Kamienie a sprawa Słoni
-
Re: W sprawie nowej KOGI
Jeszcze się taki nie narodził co by Wszystkim dogodził 

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- halny55
Myszorku, a ja się urodziłem i wszystkim dogodziłem. Tak przynajmniej gadały...a może udawały?
A nowa koga? Niech się ma dobrze.
A nowa koga? Niech się ma dobrze.
- bartes123
Panowie, nie róbmy sobie jaj. Mi nie chodzi o stateczek z medaliku, to wiem, że to koga. Ale o ten w prawym górnym rogu. To jak tam jest koga, to gdzie ma kasztela dziobowego???
A co do www.koga.net.pl, cóż, jest jak jest. Mogłyby się gdzieś pojawiać informacje o pw. Grupy i przyjaciele mnie ani ziębią ani grzeją. I tak dobrze że nie ma śledzika ani pana gąbki... I nikt nie odpowiada w quizach na pytania o to ile panien bym zaliczył (facebook)...
Ale admirała się dosłużyłem, zasłużenie czy nie to już nie wnikam, a teraz mnie zdegradowano. To boli troszeczkę...

A co do www.koga.net.pl, cóż, jest jak jest. Mogłyby się gdzieś pojawiać informacje o pw. Grupy i przyjaciele mnie ani ziębią ani grzeją. I tak dobrze że nie ma śledzika ani pana gąbki... I nikt nie odpowiada w quizach na pytania o to ile panien bym zaliczył (facebook)...
Ale admirała się dosłużyłem, zasłużenie czy nie to już nie wnikam, a teraz mnie zdegradowano. To boli troszeczkę...

- pdyner
Przepraszam, że pytam. Czy jest gdzieś w czeluściach forum legenda do tych szachownic, co to są przy każdym wątku. Domyślam się, że migające oznaczają nowy post w danym wątku, ale do tego niektóre są zielone inne czarne a jeszcze inne z gwiazdką ??? 

Pozdrawiam Przemek
- michał 2
Wwitam
Pytania do administracji;
1. Czy spis tematów forum jest aktualny ? Nie mogę wejść na skróty w interesujący mnie w danej chwili temat co dawniej ułatwiało poszukiwania.
2. W starszych relacjach są linki do innych relacji lub stron też nie funkcjonują. Czy na nowej wersji KOGI tak pozostanie czy tylko sprawa czasu by to uruchomić ? Czy to wina ostawień na moim komputerze ?
pozdrawiam
Pytania do administracji;
1. Czy spis tematów forum jest aktualny ? Nie mogę wejść na skróty w interesujący mnie w danej chwili temat co dawniej ułatwiało poszukiwania.
2. W starszych relacjach są linki do innych relacji lub stron też nie funkcjonują. Czy na nowej wersji KOGI tak pozostanie czy tylko sprawa czasu by to uruchomić ? Czy to wina ostawień na moim komputerze ?
pozdrawiam
- bartes123
To co to za statek na tej Kodze??? Tam gdzie jest napisane co to za portal???
- Zbyszek
Radku dalej będę marudził. Czy nie można by przywrócić pięknego obyczaju ze starej kogi, że jak dostajesz wiadomość na PW to się wyświetla powiadomienie, kiedyś to było po zdjęciem, a teraz mogło by się pojawiać zamiast napisu PW u góry. Ja to widzę tak:
Pozdrawiam!!!
-
A ja bym się chciał spytał czy pliki z działu "Pliki do pobrania" będzie można pobrać? Pytam ponieważ od pewnego czasu przy próbie ściągnięcia któregokolwiek pliku skutkuje powrotem do strony pobierania i komunikatem "Plik jest na tym serwerze niedostępny".
Pozdrawiam:).
Pozdrawiam:).
- Karrex
Re: Kamienie a sprawa Słoni
W części społecznościowej (wydarzenia na pierwszej stronie) pojawiają się komunikaty
cyt.
User dodał(a) nowy komentarz do grupy: iks
ale w komunikatach do wydarzeń w grupie już są dwa błędy
cyt.
User dodał nową komenatrz w wydarzeniu grupy, igrek
cyt.
User dodał(a) nowy komentarz do grupy: iks
ale w komunikatach do wydarzeń w grupie już są dwa błędy
cyt.
User dodał nową komenatrz w wydarzeniu grupy, igrek
Pozdrawiam
Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux
Pozłotnictwo

Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux
Pozłotnictwo

- Paliwiak1
Witam wszystkich
Mam może banalne pytanie, ale nie mogę znaleźć gdzie zmienia się podpis. Wiem, że już kiedyś go poprawiałem na nowej kodze, ale teraz mi to uciekło
Mam może banalne pytanie, ale nie mogę znaleźć gdzie zmienia się podpis. Wiem, że już kiedyś go poprawiałem na nowej kodze, ale teraz mi to uciekło

Z poważaniem Paliwiak