Witam Tomek Tokarki to być może i mógłbyś mi zazdrościć choć pewnie z czasem i Ty takową będziesz miał bo jest bardzo przydatna do naszego hobby , a umiejętności to nie masz mi co zazdrościć bo patrząc na twoje chociażby ostatnie prace to umiejętności Tobie nie brakuje.
Rysio cwaniaczku ty jeden z pekaesów... wirtuozie polskiego lutownictwa i precyzji... Chylę czoła... Na prawdę. Jestem pełen podziwu (zresztą za pewne nie tylko ja) co do Twoich poczynań. Myślę, że p. Władysław Herbuś również...
Witam Oj Mati nie musisz mi tu kadzić bez tego i tak dostaniesz ten obiecany „asfalt” , dobrze wiesz bo sam miałeś okazję widzieć model Pana Herbusia ze nawet się nie zbliżyłem z wykonaniem do niego i pewnie się nie zbliżę.
Rysio ja Ci tam kadzić nie będę bo wiadomo ze robisz znakomicie ale tak profilaktycznie powiem że mi się bardzo podoba co byś wiedział i jak byś się zastanawiał czy mi wysłać te deseczki z olchy
Zgadza się Roman nie ma co pisac tylko trza podziwiać . Ale z drugiej strony to beszczelnosc Rysia przekracza ludzkie pojęcie aby tak robic dokladniei dolowac Nas modelarzy swoją pracą . Poprostu nie ma sie do czego doczepić i to jest tragedia:( Gratuluje .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Witam lutowania ciąg dalszy , spawacze przystąpili do montażu kolejnych fragmentów relingu wraz z zamontowanymi na nich stojakami do wiader, lampą pozycyjną , skrzynka na węże P.Poż. całość spasowana już do pokładu i pomalowana będzie teraz czekała w kolejnym kartoniku na końcowy montaż .